Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Bugün sorular nasıldı acaba..??
-
arkadaslar arabayi park edecek bir yer var mi?
-
Mülakata giren arkadaşlar komisyonların davranışları nasıl? sorulan sorular neler? nelere dikkat edelim?
-
Arkadaslar gumruk mulakatina girecem de bu boy olcumu nasil yapiliyor giren arkadaslar lutfen allah rizasi icin yazabilir mi sorun yasama k istemiyorum orada. Tum olcumlerde 1.65 cikiyorum saglik kuruluslarinda da ayni. Yani olcum nasil yapiliyor olcen kisi nasil davraniyor ya da 164.7 cikan bir arkadas olmus ona yeterli denilmis mesela yukari yuvarlama oluyor mu
-
Arkdaslar whatsapp grupları var gümrük için o yüzden kimse buraya uğramıyor sizlerde dahil olun isterseniz orda daha çok bilgi paylaşımı oluyor
-
@erglmr, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@figo102009 ben 83 ile geleceğini düşünmüyorum neden derseniz branş sıralamalarını inceleyin 3 binlerde olacaksınız çağrılan sayı 300 o yusden 86 üstü kesin gibi
83 ile gelmez dediniz ama geldi.
-
@mali-aldanma boy ölçümünde 1cm tamamlıyorlar fazla olursa fark
komisyona bırakıyorlar sıkıntı olmuyo yani ben dün girdim 2.komisyon cok iyilerdi Güleryüz’le karsıladılar güzel geçti -
@dilekyğr, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@mali-aldanma boy ölçümünde 1cm tamamlıyorlar fazla olursa fark
komisyona bırakıyorlar sıkıntı olmuyo yani ben dün girdim 2.komisyon cok iyilerdi Güleryüz’le karsıladılar güzel geçtiPekala neler sordular..?
Arkadaşlar mülakatta neler soruldu..? Neden kimse demiyor
-
@figo102009 ceko benim bölüm işsizlik sosyal siyaset bm merkezi sordular
-
@dilekyğr, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@figo102009 ceko benim bölüm işsizlik sosyal siyaset bm merkezi sordular
Tanım olarak mı yoksa kanaatleriniz şeklinde mi sordular hocam..?
Ayrıca kolay gibi geçmişe benziyor
-
Mulakati gectiniz tayin oldugunuz yere atandiniz. Daha sonra buraya gitmediniz, 15 gun icerisinde gorev yerine gitmediniz bu halde memuriyetten cekilmis sayilirsiniz. Cunku evraklariniz kaydedilmis dosyaniz acilmis olur. Bu durumda 657ye gore islem yapilir.
-
GUY ya da başka bir şey kazandığımız da geçiş yapamıyor muyuz ?
-
muayene için mülakata girenler var mı ? nasıldı ne gibi şeyler sordular ?
-
Arkadaşlar merhaba otogardan mülakatın olduğu yere nasıl gidebilirim yardımcı olablirmisiniz ?
-
@paradoks89 metroya bin. Kizilayda in. Ordan cayyolu metrosuna bin. Tarim bakanligi duraginda in. Bakanligin yaninda
-
Soruları da konuşalım arkadaşlar. Mülakata girenlerden hiç ses yok gibi.
-
@sad38guy teşekkür ederim çok sağ olun
-
@antimülakat sozlesmeli memurlarda da mi bu sekilde oluyor? yani 1 yil icinde herhangi baska bir memuriyete baslanamayacak?
-
Arkadaslar mulakat da onemli tabi ama ben bir sey sormak istiyorum,simdi guy ve ziraat bankasi gibi kurumlarda sinav acti misal guy kazandik,muhafazada calisirken nasil olacak bu gecisler istifa sureci ya da olabilecek migercekten bilgisi olan yardimci olabilir mi??duruma gore persembe olan mulakatima gitmeyecegim,tesekkur ederim..
-
@dilekyğr dilek hanim oraya nasil ulastiniz yani aşti den mi gar dan mi havaalanindan mi birde bu boy olcumlerine resmi mulakat kiyafetinjz ile mi katildiniz ne kadar suruo