Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Artvin in whatsapp grubu var mı? Özelden yazabilir misiniz linki?
-
@yelizaktay çok uzun sürmez hocam. Atama onayı bu haftaiçi gelir, ondan sonra dilerseniz ertesi gün başlayabilirsiniz. Eğitim içinde sırayla çağırırlar tarihleri belli olmaz hocam. Eğitim daireye sormak gerek.
-
@semasema hakkınızda hayırlısı olsun hepinizin hocam. Meslek hayatınızda başarılar dilerim.
-
Dün bulduğum eşyalı bi evin pazarlığını "ya bu gelecek çocuklar işsizlikten parasızlıktan yılmış çocuklar. İlk ay zaten maaşları az olacak. 250 tl insen sen batmazsın ama o çocuklar rahat eder. Dayanışma olur" diye diye yaptım. Sonra evi videoya çekip çalıştığım yere gelecek insanların WP grubuna attım. Onun dışında isteyen herkese numaramı verdim bilgilendirdim. Kadın arkadaşları kadın meslektaşlara yönlendirdim. Polis evine gidip orada görevli arkadaşla "10 kişi alsanız bizi rahatlatır bi süreliğine. Lütfen çocukları geri çevirmeyin aradıklarında" dedim. Zor bir bölgede bizim yaşadığımız korkuyu sıkıntıyı yaşamasınlar diye çabaladım.
Peki wp grubuna videoyu atıp bilgileri verip çıktıktan sonra arkamdan ne konuşuldu dersiniz? "Emlakçıyla anlaşmıştır bu"
Sığırlık yaptıklarını göreve başlayıp yersiz yurtsuz kaldıklarında anlayacaklar nasılsa. Vicdanen rahatım
-
@antimülakat çok teşekkür ediyorum
-
@010101 Tesekkur ederim.
-
Önümüzdeki ay mı maaş yatar yoksa önden bir miktar yatırırlar mi?
-
@parşömen biz yaptığınız bu davranış için teşekkür ederiz. Gerçekten kısa vadede evsiz yurtsuz kaldığın da neresi olursa olsun büyük sıkıntı oluyor. Keşke herkes sizin kadar anlayışlı olmayı başarabilse.
-
@Antimülakat hocam mesela istanbul yazanlar atama yeri istanbulun neresi ne zaman nasıl belli olacak nerden ogreneceğiz;?
-
Arkadaslar edirne ye atanan erkek arkadaslar için söylüyorum benim gibi ev arkadaşı düşünüyorsanız beraber hareket etsek daha iyi olur özel den iletişime geçebiliriz ilgilenen arkadaşlar yazabilir
-
@engin0516 Benim de İstanbul büyük ihtimal gidince belli olacaktır.
-
@engin0516 bölge müdürlüğüne gideceksiniz. Öğlen gibi size dönüş yapılacaklar yerinizle ilgili
-
@mhmt4228, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Arkadaslar edirne ye atanan erkek arkadaslar için söylüyorum benim gibi ev arkadaşı düşünüyorsanız beraber hareket etsek daha iyi olur özel den iletişime geçebiliriz ilgilenen arkadaşlar yazabilir
diplomayı notere onaylatıp mı verdınız yoksa fotokobısını mı cektırıp verdınız . bu hafta evrak verıcem de . boş yere notere para vermım
-
@diablo6146 kardeşim aslı gibidir olması lazım ya noter yada üniversitenizde aslı gibidir yaparlar salt fotokopisi olmaz
-
@diablo6146 diplomanim aslini goturun a4 boyutunda fotokopide cektirin aslini gordukten sonra bakanlik kendisi onayliyor o fotokopi olani bos yere para vermeyin notere siz yedek aday miydiniz ne evraki bu:)
-
@duyguuu37 evet yedektım dıplomayı almıyor demi geri veriyor
-
@diablo6146 benim on siramda bir sey gonderdi fotokopiyede asli gibidir muhru bastilar,yaziyor zaten duyuruda sorun yok,tebrik ederim bu arada
-
@antimülakat Hocam İstanbul için bölge müdürlüğüne gidip asıl çalışma yerimiz belli olduktan sonra herhangi bir yer değişimi falan olma ihtimali var mı?
-
@barrichello ilk etapta çok zor. Belli bir süre orada çalışmalısınız, daha sonra iç rotasyonla yeriniz değişiyor.
-
Ne güzel atanınca herkesi bir telaş kaplamış