Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
-
@Antimülakat covid-19
-
-
@LioN, içinde söyledi: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
Zeki Müren'den Rüyalarda Buluşuruz'u göndereyim dedim de telifli sanırım paylaşılmıyor:)
-
@Antimülakat ben hemen hemen her zaman müsaitim
-
Bu fikir hep aklımızda. Ben yine hatırlatayım dedim. Covid-19 büyük sorun ama bunu bir gün yapacağımızdan eminim. Bir mekan kapatırız gerekirse dileyen gelir. Ben zor olmayacağını düşünüyorum ama ilerleyen zamanda tekrar değerlendirelim.
-
@Antimülakat hocam ben de gelmek isterim elbette:)
-
2018 yılındaki iletilerde maske muhabbetini görünce, kim bilebilirdi ki o maskeye mahkum kalacağımızı
-
Ey gidi 2017 yılında Sgk denetmen yardımcılığı mülakatı için Ankara’ya gelen arkadaşlarla buluşup mülakat sonrası oturmuştuk. Şimdi o ekibin hepsi bir yerlerde.
-
@Antimülakat geliriz dostum
-
@otuzyılsavaşı oo kardeşim ayın 15' i öncesi bir yoklayayım garibanlar ne yapıyor mu dedin:)
-
@LioN estağfurullah dostum.şu anda ben de garibanım
-
@LioN nasılsın dostum.nasıl gidiyor hayat?
-
@otuzyılsavaşı çok şükür kardeşim. Tam sigara yaktım dguy bir arkadaş yazsada az hasbihal etsek diyordum birden sen çıktın. Kalbim temiz:))
-
-
-
@LioN Tam sessiz sessiz sizleri dinleyeyim dicektim yakalandım:)
-
@otuzyılsavaşı araba çekmedin mi daha kardeşim. Gözünü karartip gireceksin krediye yoksa olmuyor:)
-
@LioN henüz değil dostum zamanla inşallah.eve titizlendim biraz.GİB'e yürüyerek 10-15 dk zaten araba stressli bir iş biraz.bana göre değil heralde
-
@aroma küçük ve orta ölçekli işletmecilerin medarı iftarı:)
-
@otuzyılsavaşı bak o da mantıklı kardeşim. Kadro çakılı malum. Elalemin evine kira vereceğine kendi evini alır kira öder gibi kredini ödersin.