Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
-
Katılım olur mu ne dersiniz? Birbirimizi sanal olarak tanımanın ötesinde gerçek bir buluşma ve tanışma. Çaylar bizden demek isterim ama fazla bir maliyet söz konusu olabilir endişesiyle diyemiyorum , yine de canınız sağolsun sponsor oluruz Neyse bu konuda ciddi olduğumuzu belirtmek isterim. Sizlerinde bu konudaki yorumlarınızı bekliyoruz. Belki bunu geleneksel hala de getirebiliriz. Ne dersiniz dostlar?
-
@antimülakat Sayıştay sınavı öncesi yada sonrası olabilir o gün çoğumuz Ankara da olucaz
-
@antimülakat ben doğru bulmuyorum. Şimdi burada ne güzel hayali karakterler geliştirmişiz ne gerek var yüzyüze buluşup bu büyüyü bozmaya İşin esprisi bir yana saygıdeğer forum üyelerimiz isterler ise şöyle geniş katılımlı bir kurum sınavı çıkışı uygun bir ortam kurabiliriz.
-
Nasip olur da guy sınavı açılırsa en uygun gün o gün olur
-
Ben varım nerde ne zaman buluşmak gerçekleşirse gelebilirim.
-
"Ben birini sevmiyordum.
O da beni sevmiyordu.
Bir gün bir yerde randevulaştık.
Ben gitmedim.
O da gelmedi." -
@antimülakat Ben Guy Fawkes maskesiyle gelcem.
-
@paretowilfredo maskeyle katılımı serbest yapalım. Bende v for olayım
-
@antimülakat banada uyar geniş katılımlı bir sınav sonrasında mantıklı geldi
-
@paretowilfredo maske işi sakat, cumhurbaşkanlığı seçiminde kullanılabilir her an o yüzden maskeye oyum -1
-
Güzel olur arkadaşlar ben varım birbirimizi tanımak daha çok fayda sağlacaktır bize
-
çogumuz işsiz oldugu için gün farketmez herhalde
-
Forumda en cok merak edilen @paretowilfredo reis ile tanistim:) kafa raad:))
-
Guy Fawkes’ten V’ye… “Fikirlere kurşun işlemez.” Yalnız dikkat edin herkes maskeyle gelmesin @paretowilfredo @Antimülakat
-
Mülakatım olumlu olursa kekimi kısırımı yapar gelirim. Olumsuz olursa yastayım, siz gelirsiniz beni ziyarete
-
@1903bjk bi saniye ya sen kadın mıydın
-
@1903bjk mulakat insallah olumlu gelcek insallah
Tek derdimiz kisirin limonu fazla mi olmus az mi olmus olcak insallah️ -
Kimse kullanıcı ismini söylemezse güzel bir buluşma olabilir
-
@sınavuzmanyrd kek kısır yapan erkek olamaz mi
-
@1903bjk Mülakatınız güzel sonuçlansın da kek kısır nedir ki