BOTAS 71 Isci alimi
-
Botas icin basvurular bugun basladi. Nasil bir surec bizi bekliyor , kurumun kosullari sozlesme durumlari hakkinda bilgi sahibi olanlar paylasabilir mi?
-
@zeybek3764 hocam alım yapılacak kadro hangisi bilmiyorum ama sözleşmeli avukat arkadaşım halinden gayet memnundu. Diğer kurumların kadrolu personelinden fazla alıyorlardı.
-
@hgrotius ben mühendis kadrosuna başvuru yapacağım. forumlarda çok fazla bilgi edinemedim kurum hakkında. peki arkadaşınız hangi şehirde görev yapmakta birde ilerde işten çıkarma gibi bir durum olabilir mi?
-
Botaş personel alımı tam metni: https://forum.tercihiniyap.net/assets/uploads/botas.pdf
-
Botaş lojmanı olmayan kurumlardan diye hatırlıyorum, maaşları iyi, sözleşme yenilememe derdi yok.
-
@hgrotius tamam hocam cok sagolasin
-
Basvuru linkini atabilir misiniz
-
Botaş güzel kurum, çalışma şartları gayet iyi, maaş açısından da dolgun maaşa sahip. Uzman bir arkadaş gayet memnun olduğunu söylemişti.
-
Bu nasi ilan ya detaylara ulasabilen var mi adam akilli pdf yapip yayınlasalar olmaz varya.
-
Puanlarla ilgili herhangi bir öngörüde bulunacak olan var mı arkadaşlar?
-
@başmüfettiş sakin ol şampiyon
-
Yds 70 uzeri istiyor
-
Mesela iibf adana kadrosuna 3 alım yapılacak puanlar 85in altına iner mi acep
-
@kutuphaneci06 inmez gibi Adana'ya tercih olacaktır.
-
Bu başlık çok ihmal edilmiş kimse başvurmadı mı yav
-
@consensus olmaz mı hocam ama kadro az.
-
@aliveli o zaman biz dertleşelim ben Adanaya başvurdum ama puanın 85 altına düşeceğini sanmıyorum
-
@consensus malesef ben de sanmıyorum hem maaş iyi hem de adana güzel yer
-
arkadaşlar başvuruyu nereden yaptınız, işkurun internet sitesinde bulamadım bir türlü, link veya ilan no bilen var mı ?
-
@consensus @aliveli beyler Botaş Tesisi Adana'ya 70 Km uzaklıkta. cennet gibi bir yer ama aldığınız parayı oralarda pek yeme şansınız yok