TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. BaşMüfettiş
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 54
    • En İyi 25
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

BaşMüfettiş

@BaşMüfettiş

42
    İtibar
    608
    Profil Görüntülemeleri
    54
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

BaşMüfettiş Takip etme Takip Et

BaşMüfettiş tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Polis, Öğretmen, Hemşire ve Din Görevlisi 3.600 Ek Gösterge
      • Şu ülkede kafasi çalişan kimi taniyosam hep isyanda. Bu kadar insan geri zekali olamayacagina göre demek ki bir seyler hep hatali yapiliyor.

• Burada yaşamak ciddi bir piskolojik tahammül gerektiriyor. Yapilan yanlişlar , izlenen saçma politikalar, binlerce kişinin kaderinin bir kişinin insafina birakilmasi .....

*Üstelik ne yapilirsa yapilsin ders calismaya devam etmek zorunda olan büyük de bir kesim var. Allah yardimcisi olsun zor durumdaki bu insanlarin

DİĞER içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@asd123, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Arkadaşlar iktisat kısmında tr ekonomisi,uluslararası iktisat ve büyüme kalkınma dahil mi ?

Dahil degil hocam ilanda yazmiyo dediginiz gibi. Bakmayin siz dalga gecenlere, onlar da bi zaman sizin sorularınızı soruyolardi. Insanlar cok yıpraniyo bu süreçte mazur görün . Sinavda basarilar 😉

KPSS A içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: Güncel Ekonomik Gelişmeler

Şu ülkede kafasi çalışan insanlarin olmasi güzel bi şey ama bu insanlar olmasi gereken yerde değil işte sorun bu😀 söylenebilecek her seyi söylemiş arkadaslar . Ben de bi yorum yapayim dedim bi sey kalmamis 😅

EKONOMİ içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: Komiser yardımcısı alımı 2018

Biz gereksiz yere bir çok üniversite açtik ,eğitim planlamasi yapmadık , binlerce issiz üniversiteli ordusu yarattik e kusura bakmayın. Gelin bari sizi polis yapalım !

POMEM içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)

Arkadaşlar burda sistemin bize yaptıklarının acisini @genclerbirlikli den cikarmayin,birbirinizi kırmayın . O diger adaylara unut olmak icin yazmis kotu bi niyeti olmadigindan eminim.
      Bu sureçte hakkiyla kazanan arkadaslarim var bizzat taniyorum , ama ben de 3 yildir bu isteyim 8 mulakata girdim ve hala atanamiyorum devlete . Her mulakattan sonra da soruyorum kendime neyi yanlış yapıyorum diye ama bulamiyorum.
      Kimse simdi mulakatli alimlari savunmasin bu sistem bastan asagi yanlış bi kere. Sistemde insana takdir yetkisi verirseniz haksizliklarin onune gecemezsiniz .
      Herkes her seyin farkinda ama görmezden geliyor devlet büyükleri. Cok yanlis isler yapiyolar.

KPSS A içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: PTT Personel Alımı 2018

@haticeaydinn, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018

Arkadaşlar sınavın Ağustos Eylül gibi olacağı yönünde duyumlar yazılmış diğer platformlara . Ptt ilk defa kendi sınavını yapacağı için ve pek çok farklı kadroda alım yapacağı için çok yakın zamanda sınavı beklememek lazım bence de . 😞

Ptt nin ilk kez sinavla alim yapması sorun degil bence çünkü sınavı kendi yapmiyo bir üniversiteye yaptircakmis. Sonucta surekli sinav yapan okullar bunlar . O yuzden kisa vadede sinav olmaz diye bir sey dusunmuyorum ben hocam.

KPSS B içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş

@antimülakat adamlar kamu personelinde sayiya oynuyolar. Kamuda personelin buyuk kismini saglik eğitim ve emniyet olusturuyor . Bu seçimler nelere kadir ya valla ama iibf ye yine bi sey dusmuyo saka gibi. Guylar mhuylar 3600 icin o kadar ugrastilar ama bosuna .

DİĞER içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: Sayıştay sınavı Ankara ulaşım

@paretowilfredo uçak gemisi veya denizalti ile nasi ulaşırız 😅😅

KPSS A içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş

@genclerbirlikli ya onu birak da tren garından nasi gideriz esenboğa ya onu de sen. Hepsini demissin bi bunu dememissin şaka şaka 😅😅😅

Hiç merak ettiniz mi esenboğa ismi nereden gelir sevgili arkadaşlar?

Merak edenler icin kisa bir bilgi paylaşayım.
      Yıldırım Beyazit ve Timur un savastigi Ankara savasinda görevli Timur un bir komutaninin adidir Esenboğa .

KPSS A içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz

@Antimülakat Ty ailesini bir araya toplamak icin stadyum kapatmalisiniz hocam yoksa yer bulamazsiniz 😅

Herkese yetecek çayı bulmaksa imkansiz😀

DİĞER içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş

BaşMüfettiş tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Vakifbank müfettişlik

@officialsecret vakifta torpil olaylari yok denecek kadar azdir. Zaten az sayida kisi almislar , alacak olsalar alirlardi. Niye almiyolar sorusunu biz de cok soruyoruz kendimize malesef.

DİĞER içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: Komiser yardımcısı alımı 2018

Biz gereksiz yere bir çok üniversite açtik ,eğitim planlamasi yapmadık , binlerce issiz üniversiteli ordusu yarattik e kusura bakmayın. Gelin bari sizi polis yapalım !

POMEM içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı

@aranel evet bizi de aradilar

DİĞER içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı

@piazza ömür beklemekle geçiyor 😔

KPSS A içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş

@Antimülakat hocam bir tercihini yap standi açalim sinav merkezine 😅

KPSS A içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
      • Şu ülkede kafasi çalişan kimi taniyosam hep isyanda. Bu kadar insan geri zekali olamayacagina göre demek ki bir seyler hep hatali yapiliyor.

• Burada yaşamak ciddi bir piskolojik tahammül gerektiriyor. Yapilan yanlişlar , izlenen saçma politikalar, binlerce kişinin kaderinin bir kişinin insafina birakilmasi .....

*Üstelik ne yapilirsa yapilsin ders calismaya devam etmek zorunda olan büyük de bir kesim var. Allah yardimcisi olsun zor durumdaki bu insanlarin

DİĞER içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş

@antimülakat adamlar kamu personelinde sayiya oynuyolar. Kamuda personelin buyuk kismini saglik eğitim ve emniyet olusturuyor . Bu seçimler nelere kadir ya valla ama iibf ye yine bi sey dusmuyo saka gibi. Guylar mhuylar 3600 icin o kadar ugrastilar ama bosuna .

DİĞER içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş
    • RE: Vakifbank müfettişlik

@wickselll vakifbank a atandiğinizda(müfettiş bile olsaniz) iş kanununa tâbi işçi oluyosunuz. Nihayetinde 657 ye tabi olacak memurlarin atamasina Gvs şarti getirildi. Bu durumda size gvs yok arkadaslar.

DİĞER içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş

@kadrolu-öğrenci
      600mv 2018 seçim kararı ile yürürlüğe girmiştir.
      Kutluay kararli nin anayasa değişiklikleri pdf si vardi gecmis sayfalarda paylasti arkadaslar ordan bakin hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş

@ofa dur başkan hemen sinavi getirme😐😀

KPSS A içinde yayımlandı
      BaşMüfettiş
      BaşMüfettiş