@paretowilfredo valla hocam gaz veriyor diye düşünme ama ciddi bir dernek eksikliği var. bunu aynı sen ve buradaki mod arkadaşlar gibi sorumluluk sahibi insanlar yapar ancak. bir gün olsun diyelim bu arada bu belirsiz süreçte sizin gibi insanların bize yol göstermesi çok önemli teşekkür ediyorum herkes adına.
Kadrolu Öğrenci
Yasaklı
Kadrolu Öğrenci tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@bitkin ironi yaprım yaptım birader bu ironiyi anlayamayacak kafadaysan guy sınavına girme bile bence
-
@yasaklı ezbere konuşmasan keşke. herkesin derdi sınavın iptal olması. bir de kpss puanını işin içine sokup durumu iyice içinden çıkılmaz hale getirmeye çalışmayın. herkesin tek hedefi sınavı iptal ettirmek olmalı. yok kpss puanı 81 olsun yok 82 olsun falan gibi saçmalamaları bir tarafa bırakmalıyız. zaten durumun eşi benzeri yok. ÖSYM'nin buradaki hamlesi benzerlerine aynı mahkemelerdeki emsal karar gibi emsal hamle teşkil edecektir.
bu arada bizzat komşumuz olan bir abi 2014'te kpss'den 70 küsürlerde puan aldı. aynı sene sayıştay ve hakimlik sınavı da varmış. ikisinde de başarılı olmuş. ancak mülakatta elendi. şuan hazinede. bu sene tekrar hazırlandı. bence bilip bilmeden konuşmamakta başkalarının adına karar vermemekte yarar var. kpss'den yüksek alan adam senin gibi burada konuşmaz zaten girer tekrar Sayıştay sınavından da alır. konuşacak daha önemli meseleler varken konuyu bulandırmayın!
-
RE: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
@görünmez-el kahkaha attım
hocam ne alaka böyle sorular ya. yok davut heykeli, musa heykeli bunu ne yapacak sayın denetçi ? gidip bu soruyu sorana o çıplak çüklü heykeli hediye etmek lazım!
-
@can-mavi dostum sen var ya özü sözü bir çok temiz kalpli bir arkadaşsın. ben 3-4 aydır üye olmadan önce sadece okuyordum. yorumlarından belli düzgün biri olduğun. Allah inşaAllah gönlüne göre versin.
-
@paretowilfredo peki hocam sağ olasın. senin hakkını nasıl ödeyeceğiz? şöyle bir de dernek falan mı açsanız?
-
arkadaş ne iştir anlamadım gitti. insan bir açıklama yapar, şu dünyada iibfliler kadar hor görülen bir topluluk var mı merak ediyorum. kaç gün oldu ses yok seda yok. sanki öyle bir sınav ve hata hiç olmadı aferin ösym!
-
Herkes burada ahkam kesiyor ama taban açıklanınca herkes ters köşe olacak. Sizi o zaman gülerek izleyeceğim.
-
Arkadaşlar sırf bunu sormak için üye oldum. Ben her yeni anayasa değişikliklerini de biliyorum. Öncekileri de ancak bazı arkadaşlar Sayıştay sınavında yenisinden sorumluyuz diyorlar? Şimdi diyelim ki, milletvekili sayısını sordu diyelim 600 mü diyeceğim 550 mi? Ben seçim bittikten sonra başlıyor biliyordum. Lütfen bu değişiklikler ne zaman yürürlüğe giriyor söyler misiniz?
-
dersaneler bile daha iyi yapardı şu işi koskoca devlet kurumu yapamadı!
Kadrolu Öğrenci tarafından gönderilen son iletiler
-
@neşedingaribi keşke direkt bana sarmasaydın, kendi nickinden yazamayıp da burdan yazdığın çok belli oldu.
-
@neşedingaribi hahhah adam bir de manipülasyona devam etmek için yeni nick almış. Kafam çalışmıyormuş da bilmem neymiş. Şimdi sen kendi nickinden yazmadın kimse anlamaz nasılsa diye yeni hesap açtın akıllı oldun öyle mi? Hahaha. Tam bir eziksin. benim puanım bu arada 84 küsür.
-
@3000guy boş ver dostum. Ne yapacağınızı buraya yazmayın. İnsanların aklını bulandırmayın. Sen ne demek istediğimi çok iyi anladın!
-
@obra he he saçma sapan ironiymiş. Tabanlar açıklansın da görürüz muameleyi. Kendini zeki mi sanıyosun sen? 79’a 94 muamelesi yaptığımı sanıyosan asıl sen guy sınavına girme. Bu sene puanlar önceki senelere göre 2 civarı düşük geldi. Geçen senekiler de başvuramıyorlar. Kaçta kapatacak sayın arkadaşım? Hangi sene kaç tane il o puanlara kapatmış?
-
@kadrolu-öğrenci, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@bitkin ironi yaprım yaptım birader bu ironiyi anlayamayacak kafadaysan guy sınavına girme bile bence
*ironi yaptım birader....
-
-
@3000guy ben 94 puanla yazmaya çekiniyorum. Seni bilmem
-
RE: thy--take off
Başvuran arkadaşların uçaklar hakkında bilgileri var mı acaba? Bir airport forum’a gitip mülakatlarda neler yapıyorlar adaylara görün isterseniz. Bu öyle faiz artınca yatırımlar azalır gibi basit bir şey değil. Ha bende bilgi bar herşey var derseniz kpss’yi hemen elemine edin.