Arkadaşlar Kafama takılan bir soru var yardımcı olursanız sevinirim
-
Merhaba Arkadaşlar Kafama takılan bir soru var yardımcı olursanız sevinirim
2016'da KPSS önlisansa girmiştim.Daha sonra lisansı bitirdim ve geçen gün 2018 lisans KPSS için başvuru yaptım.Şu anda da Adalet Bakanlığına 2016 önlisans puanımla başvurmayı düşünüyorum.Başvurduğumda mülakat sonrasında atamayı hak kazandım diyelim.
Bu süreçte 2018 lisans KPSS sonuçları açıklanırsa atanmama engel olur mu?
-
@memre bir sıkıntı olmaz normal kamu personeli olanlarda sınavlara giriyor
-
Bence senin hak kaybin olur. Lisans mezunu olmussun artik
-
Sen insan kaynaklarini ara. Iyice sor. Sonra uzulursun
-
@memre hocam belki siz de internette araştırmışsınızdır fakat benim bulduğum bilgiler KPSS lisans başvurusu yaptığınız anda bu puanın yandığı ile ilgili. Kılavuzları inceledim fakat spesifik bir durum olduğu için bunun ile ilgili bir bilgi alamadım, ÖSYM çağrı merkezinden veya imkan varsa ÖSYM'nin yetkili bir kurumuna giderek çok kolay öğrenilecek bir konu çünkü bu durum muhakkak yaşanmıştır ve ne olduğunu onlar net biliyorlardır.
-
@sinek insanların verdiği bilgiye göre lisans mezunu olunduğu an değil KPSS Lisans B kadro için yapılan sınava başvurulduğunda ve puanın geçerli olduğu 2 yıllık süre dolduğunda o puana dair hak kaybı yaşanıyormuş.
-
@memre 2016 kpss ön lisans sınavına girdiğiniz anda lisans mezunu değilseniz 2018 kpss ön lisansa kadar puanınızı kullanabilirsiniz.