Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
-
@grkmbgcci hocam googla baktım mavi bayrak diye yazın engelliler için plaj
-
@terkiphatasi evet hocam bence de muvaza degil.
Ne mutlak ne nisbi bi muvaza yoktu soruda. Inancli islem bence de -
Sınavı çözen arkadaşlar, muhasebe sorularının tarzı nasıldı? Yevmiye kaydı değil de neyi soruyordu? En azından bilirsek kpss için faydalı olur ösymnin bu yeni muhasebe soru tipi
-
O değilde maliyet muhasebesi sormuslardi konularda yazmadığı halde. Tarihte ise inkılap ve sonrası yazıyordu ilan metninde ama yiğitler falan sorulmus
-
Bide kurtuluş savaşında dışişleri bakanlığı yapmış vatan ... kitabı sorusu neydi yada cevabı neydi hatırlayan var mi
-
Arkadaşlar burada neyin paylaşımını yapıyorsunuz Allah aşkına ya.Ben de İstanbul’da girdim ama sadece Esenboğa iptal edilmesi diye bir saçmalık mı olur bide buna sessiz kalmayı mı düşünüyorsunuz ? Ya bizim sınav o arkadaşlarınkinden kolay olursa böyle kazanırsak hak etmiş mi olucaz.Ya da onların ki kolay olursa bu mu adalet anlayışınız.Tek yapılması gereken tekrardan herkese sınav yapmak gibi duruyor
-
@terkiphatasi tendürekmiydiki soy adı be. Soruyu görmedim aama o kalmış aklımda
-
Sorular yayınlanacak diyorlar arkadaşlar doğru mudur
-
@victory-carleone, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
@terkiphatasi tendürekmiydiki soy adı be. Soruyu görmedim aama o kalmış aklımda
Yusuf kemal tengursek miydi? Kitabın adı neydi peki
-
Ben görmedim soruları kardeş dış işleri bakanı soy adı kalmış aklımda ondan yazdım
-
@terkiphatasi Hocam tarihten hangi sorular vardı? Aklınıza gelen soruları yazma imkanınız var mı acaba?
-
Vatan hizmetinde-yusuf kemal tengirsek
-
Bu rezillikten sonra belki de adaletsizlikler olacak ama Hala soruları konuşuyorlar cidden tuhaf
-
@claark, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
Bu rezillikten sonra belki de adaletsizlikler olacak ama Hala soruları konuşuyorlar cidden tuhaf
Osym nin yaptigi aciklamaya gore sadece ankara esenbogada yapilan sinav iptal olacakmis neden konusmayalim kaldiki bu hakkimizi aramaya engel mi?konusmak icon konusuyo bazi insanlar her yeri manupule ediyosunuz yeter be kardesim sanane ya ne konusuliyosa konusuluyo sanane
-
Arkadaşlar bu iş neresinden tutsan dökülüyor.
Diyelim ki İzmir’de girdim ve benim bu sınavım muhteşem geçti çok süper falan ama iptal olunca yapılan yeni sınavım kötü geçti ne olacak?
Diyelim benim sınavımı iptal etmediler Ankaradakilerinki tekrar yapıldı aynı sorular sorulursa ne olacak?
Aynı sorular sorulmazsa ya bizden zor sorarlarsa onlara yazık değil mi?
Ya da bizden kolay sorarlarsa bize yazık değil mi?
Merakla izliyorum en adil yöntem ne olacak -
Ayrıca İzmir’de giren arkadaşlar biliyorsunuz 5-10 kişi hariç sınava 81 dakikadan geri sayarak başladık ve 00.00 olunca çat kapandı 90 soruyu 81 dkda çözdük ek 10 dakika eklendiğini gören oldu mu? Ben fark etmedim. Çok sevinirim cevaplarsınız
-
Nufus artisi ve tarimsal arazilerin neden oldugu goc sorusuna 4 ve 5 yaptim dogu karadeniz ve guneydogu anadolu
-
@johnnash, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
Sorular yayınlanacak diyorlar arkadaşlar doğru mudur
Kim diyor?
-
@rybczynski2, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
Ayrıca İzmir’de giren arkadaşlar biliyorsunuz 5-10 kişi hariç sınava 81 dakikadan geri sayarak başladık ve 00.00 olunca çat kapandı 90 soruyu 81 dkda çözdük ek 10 dakika eklendiğini gören oldu mu? Ben fark etmedim. Çok sevinirim cevaplarsınız
sure olarak 80 dakikadan basladik hatta ben gerildim matematik sorularini falan gectim islem yapmaya vaktim olmayacak diye sonra anlik durumda kalan sure 60(ek sure 540sn) yaziyordu yani eklenmisti hocam sure bitip kapandiginda da ben sinavi bitir demedim sikinti olur mu dedim hayir sistem kendi kaydediyor dedi gozetmen
-
@djeoly ek süreye dikkat edemedim hocam o stresten eklendiyse sevindim teşekkür ederim cevap için