Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
-
@shady1 bi papa icin heykel yapmislar heykelin adini sorulardi
-
@1umut evet sagolun hatirlattiginiz icin cevabini biliyor musunuz
-
Klasik ÖSYM mantığı;
15 soru sor çok kolay herkes çözsün, 5 soru sor kitapta, defterde yazmasın şansı yaver giden çözsün.
Birileri şunlara sınav yapmayı öğretsin ya. -
@terkiphatasi son dakikalarda salladim hocam naptigimi hatirlamiyorum
-
@murky aynen oyle hocam oyle sorular vardi ki calismakla yapilacak gibi degildi. Cok calisanin cok bilenin yapacagi bi sinav degilde az bir calismayla basit sorulari yapip geriye kalan sorulardada sansi yaver gidenin yapabileceği bi sinavdi
-
@pump-priming bir de michelangelo nun ustalik eserini mi soruyodu. Takmis ustalik eserlerine osym
-
esenboga disindakilerin sinavi gecerliyse standart sapma nasil hesaplanacak ben sinavi gecerli olanlarin yerinde olsam itiraz ederim. magdurun gonlunu almayi severiz biz millet olarak. muhtemelen bize daha kolay ve standart sapmasi daha lehe olacak sekilde sinav yapacaklar.
-
Ricorda sorusu rant: kar / ücret yanlış hatirlamiyorsam kar artması yaptım
-
Adil olan butun adaylarin sinavinin tekrarlanmasi olacaktir.
-
- Denk bütçe ile hangisi dogrudur ? 2Ekonomi dışa açılırsa çarpan ve ıs egimi ne olur 3) fonsiyonel maliye hangi yaklaşı yansıtır 4) bütçe emanetleri kaç yıl sonra gelir kaydedilir 5) Ticari kazancta hangi defter zorunlu değildir 6) özel tüketim vergisinde hangisi kanuni mükellef değildir 7) DDK hangisini denetyemez öncüllü soru yeni iskan nedeniyle belediye kurulması kim karar verir. 9) hangisi kesin evlenme engeli değildir
-
@shady1 davut heykelidir herhalde di mi
-
@jakuppp yok o tahıl fiyatlarindaki artış olmalı ,doğal ücret ricardonun büyüme modeli için kullandığı bir kavram ,uzun uzun anlatmayayim,Ricardonun rant modeline bakarsanız anlayacaksınız,
-
- tüketim düzleştirmesi rasyonel beklentilerle baglantısı olan yaklaşım hangisidr tarzıydı tam hatırlayamadım 11) beklenen enflasyon artarsa tahvil arzı Talebi fiyatı vs ne olurlu soru 12) U = X+Y fayda fonk x fiyatı ve y fiyatıyla verilmiş bütçesi kaçtir vb bi soruydu 13) üretim fonk vermiş marjinal verimlilik hangisidir
-
@murky bilmiyorum dostum
-
Hocalarım sınava giren arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun, ÖSYM tarafından yaşatılan talihsizliğe maruz kalan arkadaşlara da ayrıca geçmiş olsun.. Sınavı sorunsuz geçen arkadaşlara sorum şu olacak: Hukukta güncel değişikliklerden soru var mıydı hiç? Genel olarak Hukuk soruları nasıldı? Teşekkür ederim cevaplar için şimdiden
-
Harcama yetkilisinin filan oldugu bi maliye sorusu vardi o zordu cok
-
@1umut, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
Harcama yetkilisinin filan oldugu bi maliye sorusu vardi o zordu cok
Orda mali hizmetler uzmani olacakti cvp sadece yani ben oylr yaptim ama mali hizmetler yetkilisi yaziodu kanunda o yuzden zordu
-
Mavi bayrak, muvaza, özel fon, lerner , 5 yıl ,
-
@kpssa34, içinde söyledi: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
Mavi bayrak, muvaza, özel fon, lerner , 5 yıl ,
Mavi bayraktan emin misiniz bide cevabi muvaza degildi inancli oslemdi cunku inancli islem;
İnançlı işlemler, inananın teminat oluşturmak veya yönetilmek üzere mal varlığı kapsamındaki bir şey veya hakkını, inanılana devretmesi ve inanılanın da inanç anlaşmasındaki koşullara uygun olarak inanç konusu şeyi kullanmasını, amaç gerçekleştiğinde ise belirlenen şekilde inanana iade etmesini içeren işlemlerdir.
-
@kpssa34 Hocam Mavi Bayrak derken? Nasıl geldi bu soru?