Ön Lisans diplomam yok. AÖF Lisans okuyorum şuan ve 1. sınıfım.Seneye çıkış olıp önlisans diploması alacağım. Bu yıl önlisans KPSS ye girebilirmiyim ?
-
Ön Lisans diplomam yok. AÖF Lisans okuyorum şuan ve 1. sınıfım.Seneye çıkış olıp önlisans diploması alacağım. Bu yıl önlisans KPSS ye girebilirmiyim ?
-
@hadinbahım girebilirsin. Sınavın geçerliliği 2 yıl. Puanları ancak mezun olduktan sonra kullanabilirsin. Yani 1 sene daha puanını kullanma hakkın kalacak anlamına geliyor.
-
@antimülakat hocam eminmisiniz. Yani daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Çok fazla zıt bilgiler görüyorum. Mesele hiç önlisans programına kayıt olmadım ve lisans okuyor olmamdir. Yani sistem ben lisans okuyorum diye önlisans KPSS basvurumu engellemez dimi ?
-
@antimülakat çünkü saçma olur başvuruda engel çıkarsa. Yök bana lisans okurken dilekçe verip önlisans olarak mezun olmama imkan veriyorsa doğal olarak önlisans KPSS ye de basvurumu kabul etmeli. Puan iki yıl geçerli olacak ve ben seneye Haziran'da dilekçe verip onlisanstan diploma isteyeceğim. Polislik için istiyorum bu durumu açıkçası