makroiktisat kemal yıldırım mı erdal ünsal mı ?
-
arkadaslar bu kaynaklardan hangısını tavsıye edersınz elımde erdal unsal var ama bazı yerlerde yeterlı gelmedıgını dusunuyorum (yanı benım ıktısat bılgımın yetersızlıgınden dolayı tabıkı ) bu nedenle acaba bir de kemal yıldırımın makrosunu alsam mı dıye size sormak ıstedım. 2 kıtabı karsılastırmak gerekırse eksılerıyle artılarıyla ne dersınz ( bu arada calısmalarım kurum sınavlarınıda kapsıyor sadece kpss ıcın sormuyorum)
-
@abd94
kemal yıldırım derim hocam.bende ikisi de var. kemal yıldırım epey ayrıntılıdır ama gayet anlaşılır anlatır.ikisi ağır olur hocam.tavsiyem öncelikle erdal ünsal'ı halletmeniz ya da maddiyat sorun değilse kemal yıldırımı da alıp beraber çalışabilirsiniz.zaman alır biraz -
Bence Erdal Unsala bakın. Zaten çoğu sorular o kitaptan geliyor. Özellikle klasik sınavlardaki.
-
@baybilgilisss hocam soruların gelmesınden ziyade konuları mantığıma oturtacak sekılde ogrenmek nıyetındeyım
-
zaman sorunu yoksa bazı konulara kemal yıldırım'dan pekala bakılabilir.baştan sona her şeyine bakmaya gerek yok zaten yıldırım'ın..