TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

makroiktisat kemal yıldırım mı erdal ünsal mı ?

KPSS A
    3
    5
    746
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      abd94 Son düzenleyen:

arkadaslar bu kaynaklardan hangısını tavsıye edersınz elımde erdal unsal var ama bazı yerlerde yeterlı gelmedıgını dusunuyorum (yanı benım ıktısat bılgımın yetersızlıgınden dolayı tabıkı 🙂 ) bu nedenle acaba bir de kemal yıldırımın makrosunu alsam mı dıye size sormak ıstedım. 2 kıtabı karsılastırmak gerekırse eksılerıyle artılarıyla ne dersınz ( bu arada calısmalarım kurum sınavlarınıda kapsıyor sadece kpss ıcın sormuyorum)

otuzyılsavaşı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • otuzyılsavaşı
        otuzyılsavaşı @abd94 Son düzenleyen:

@abd94
        kemal yıldırım derim hocam.bende ikisi de var. kemal yıldırım epey ayrıntılıdır ama gayet anlaşılır anlatır.ikisi ağır olur hocam.tavsiyem öncelikle erdal ünsal'ı halletmeniz ya da maddiyat sorun değilse kemal yıldırımı da alıp beraber çalışabilirsiniz.zaman alır biraz 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • B
          baybilgilisss Yasaklı Son düzenleyen:

Bence Erdal Unsala bakın. Zaten çoğu sorular o kitaptan geliyor. Özellikle klasik sınavlardaki.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • A
            abd94 @baybilgilisss Son düzenleyen:

@baybilgilisss hocam soruların gelmesınden ziyade konuları mantığıma oturtacak sekılde ogrenmek nıyetındeyım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • otuzyılsavaşı
              otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

zaman sorunu yoksa bazı konulara kemal yıldırım'dan pekala bakılabilir.baştan sona her şeyine bakmaya gerek yok zaten yıldırım'ın..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • 1 / 1
              • İlk ileti
                Son ileti