MİT KARİYER TOPLANTISI
-
3 - 4 sene sonra yerleşilecek kurumun istihbarat adıyla çelişen onlarca vakanın yaşanmasına bir çözüm bulamaması durumu beni her şeyden daha ürkütüyor.
1- Fetö bu kadar nasıl yapılandı?
2- Mit tırları nasıl durduruldu?
3- Gezi eylemleri o kadar nasıl büyüdü?
4- Büyükşehirlerin göbeğinde o bombalar nasıl patladı?
5- Darbe girişimi nasıl yaşandı?
6- GKB ve MİT müsteşarı nasıl rehin alındı?Kim kime karşı, kimden yana, kime çalışıyor?
-
Merhaba,
Bu başlığı sürekli takip ediyorum çünkü bu hayattaki yaşam amaçlarımdan biri bu kurumda çalışmak üniden mezun olmak üzereyim ve (umarım bir an önce olurum) Yds ye de girecegım..Bazı arkadaşlar referans gerekli vs demiş benim çok yakın akrabam bu kurumda ancak onunla görüşmüyorum yani arayıp sormuyor beni, arayıp sormayanı referans gösteremem yine de umudumu kaybetmiyorum herkese başarılar..Umarım birgün kurumda çalışan biri olarak buraya yazarım... -
Çelişkiler, hedefler, eğri yol, doğru yön, olması gerekenler, var olanlar, iyi insanlar, kendini kaybeden insanlar... Bütün bu karmaşanın içinde değişik konularda ısrar eden, bir o kadar da kendisi ile çelişen bir ülke düşünelim. İşte, Panayıra hoş geldiniz diyorum başka da bir yorum yapmıyorum. @Sınavsayar
-
alımlarda 35 yaşı doldurmak önemli mı peki
-
alımlarda yaş 35 sınırı önemli mi peki
-
-
@didem-aslan hayır öyle bir şart yok 25 yaşındakinie alıyorlar 40 yaşındakine
-
son zamanlarda çağrılan veya alım oldu mu bilgisi olan var mı?
-
Ben de en çok merak ediyorum.
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Herkese iyi günler arkadaşlar. Başlığı uzun bir zamandır takip ediyorum. Sürece dahil olmuş ve hala bir cevap alamamış biri olarak bilgisi olan arkadaşlardan eğer sahiplerse net cevaplar almayı umuyorum.
- Kurumun değerlendirmesi olumsuz olduğu taktirde bunun hakkında adaya kesinlikle bir dönüş oluyor mu?
2)Oluyorsa bunun belirli bir minimum - maksimum aralığı var mı?
Başlığın altında yazılanlara bakılırsa ( ve yazılanlara inanacak olursak) kesin bilgilere sahip üyeler var. Bu arkadaşlar mümkünse bizi bilgilendirebilirler mi?
- Kurumun değerlendirmesi olumsuz olduğu taktirde bunun hakkında adaya kesinlikle bir dönüş oluyor mu?
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru Anladım dostum, teşekkür ederim, umarım dediğin gibi olur.
-
@pilavüstükuru, içinde söyledi: MİT KARİYER TOPLANTISI
@nartapolit Toplu cevap olsun ; şu an için kariyer toplantıları ve aday havuzundan çağırmalar devam ediyor. Mayıs ayında Güvenlik soruşturma evrağını teslim eden adaylar için Eylül veya Ekim gibi olumlu/olumsuz dönüşler başlar.
Üstad bu bahsettiğin mayıs ayı 2018 yılındaki mayıstır umarım
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru, içinde söyledi: MİT KARİYER TOPLANTISI
@MehmetAli 2018 için bir bilgim yok ama 2019 Nisan/Mayıs ayı için evrak teslimi yapanlara Eylül-Ekim gibi dönüşler olacaktır.
Anladım hocam şuana kadar olumsuz dönüş olmadı umutlu bekleyişe devam edeyim ben
-
@pilavüstükuru Guvenlik soruşturması evrakı derken. Bu internetten basvru disinda bir daha mı evrak yollucaz yoksa bu internetten yapılan başvuruyumu kastettiniz
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru ekim 2018 evrak teslimi yapanlara dönüş oldu mu acaba kurum içinde çalışan tanıdık göstermek mutlak şart mıdır ?