MİT KARİYER TOPLANTISI
-
silinmiştir
-
Bu kurum tam bir muamma neye göre alıyor neye göre seçiyor o masa başında ki neye göre karar veriyor merak ediyorum acaba bu sene başvuru yapanlara ne zmaan dönerler merak konusu
-
Toplantıya çağrılanlar neye göre belirlenip mesaj gönderiliyor. Belli şartları sağlayanlara rastgele mi mesaj gönderiliyor. Diğer bir cevap aradığım soru: Kurum internet sitesindeki CV bırakma yoluna ek olarak elden de başvuru kabul etmekte mi acaba? Çünkü yoğun başvuru olduğu sözü doğruysa referanslı kişilerin elden başvuruları kabul ediliyormu ki? bu seçenekte aklıma gelip kafamı kurcalamakta. Yoksa bize de belki birgün ulaşırlar ümidiyle boşuna mı beklemekteyiz. Kafamda deli sorular
-
@tahir_soylu Dışarıdan başvuranlar için iki adet referans gerektiği belirtilmişti. Onlar size ulaşırsa durum farklı oluyor sanırım.
-
@kartel06 "Dışarıdan başvuru" ifadesiyle kuruma elden fiziki olarak CV bırakıp başvuru yapma durumunu mu belirttiniz?
-
silinmiştir
-
@tahir_soylu aynen hocam.
-
2019 Yılındaki kariyer toplantısı ne zaman olucak biligisi olan varmı gecen sene ağustos 11-16 arasıydı bayramdan önce mi olur acaba sonra mı
-
Şu an kariyer toplantısı linki de kapalı. Ne zaman yapılır bilinmez bence. Hatta yapılacak mı o da belli mi ki?
-
@Noutcu Eninde sonunda yapılırda kariyer toplantısı ama ne zaman kim bilir ağustosta geçen sene yapmışlar 11-16 arası belki yine yaparlar bayramdan önce yada sonra kısmet
-
Merhaba bugün telefonuma mit kariyer diye bir yerden mesaj geldi askerde göstermiş olduğunuz üstün başarıdan dolayı 27 temmuz cumartesi saat 10:00 da mit kariyer toplantısına davetlisiniz parantez için de sadece lise mezunları için diye yazıyor du ama ben böyle bir başvuru falan yapmadım neye göre çağırdılar anlamadım
-
@asterix valla onu kimse bilmiyor muhtemelen mit koruma için çağırmış olabilirler . Neye göre çağırıyorlar tam bir muamma kimse bilmiyor onu ama fırsatı degerlendirin.
-
Merhaba,
Aramızda teşkilata dilekçe yazmış ve cevap almış birileri var mı acaba? Dönüş süreleri vs. konularda birkaç sorum olacak.
-
@Noutcu ben gönderdim 4 ay önce, bir dönüş olmadı ne yazılı ne sözlü.
başka gönderip cevap alabilen var mı?
-
Arkadaşlar siteye girdiğimde bu gün kariyer toplantısı yazıyordu. SMS gelmedi ise gelecek yıla kadar beklemeniz gerekecek sanırım.
-
@nartapolit acaba kariyer toplantısı linki bugün mu geldi yoksa bayramdan önce mi bayramdan sonra sms belki gelir yada koruma için çagirilanlar için de olabilir
-
Site de '' Kariyer Toplantısı '' linki kaldırmışlar seneye kaldı hayaller desenize
-
@babaeski1903 koruma memurluğu icin nereye başvuruda bulunacağız?10 gun once mailime mitten mesaj gekdi cv mi istediler?bu basvurumu sayiliyor.
-
Gönderip cevap alanilen zaten duymamıştık muhtemelen işlevsiz görüp kaldırdılar.
-
@kartel06 yani koruma memurlugunda ne gibi vasif istiyorlar lisans mezunuyum kpss puanin var yabancı dil sertifikam var zaten koruma memuru en az lise galiba oyle degilmi sartlari