2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Malı rant mali sömürü olan soru vardi
-
@can-mavi safi vergi kapasitesi
Ayırma prensibi
Enflasyon kh görünüşte artırır -
@keynesinruhu hocam insanın bildiklerini yanlis yapmasi cok kotu oluyo bakalim 600.aday ne yapcak?
-
@zenginmemur
Benim de aynı, kınamayı kdv yi bile yanlış yapmışım, kaç kere geçtiğim seyler. -
Pozitif disalikta ki soru b sikkida sıkıntılıydı
Marjinal sosyal maliyet büyüktür marjinal özel maliyetten demişti
Tam tersi olmayacak mı? -
@keynesinruhu belli olmaz arkdslar79- 80 e düşer bu sinav kac net ortalama sizin
-
@mzeytci
Kötümser olarak baktım yukarıdaki cevaplara 20 civarı yanlış var -
@falanfilan doğrudur. Dövizin banka tarafından satış kuru 3,61. 10000 dolardan 36100 TL. İlerici tarihte banka tarafından alış kuru 3,88.10000=38800 TL. Toplamda 2700 kar. Soruda can alıcı nokta alış kuru satış kurunun banka tarafından belirlendiği için oradaki alış-satış ifadelerinin karıştırılması çok müsait oluşuydu ki diğer türlü hesaplanırsa 2900 çıkıyordu, düşürücü bir soruydu.
-
@keynesinruhu bnmde 19 bakalm hala umitliyim
-
Keops piramidinde bu kadar bubi tuzağı yoktur.
Ramsesin emriyle mi hazırladılar soruları mübarek anlamadım gitti. -
@mzeytci
İnşallah olur tabii hocam -
@mzeytci 79 şuan
-
@replaa, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi iktisat kongresi sorusunda yanlış cevap bence bilimsel ve teknik ilerleme olacak. Öyle bir karar alınmış mı ben bulamadım. Yabanacı sermaye eğer tekel ise ve yerli üretici ile rekabeti bozacak nitelikteyse izin verilmemesi kararı alınıyor.
Dostum ben de onu yaptım , cevaplar benim değil , doğru yanlış tartışmadan 100 soruyu tamamlamak amacıyla paylaştım
-
Hocam yalnız değilsin merak etme herkes senin gibi ufak ufak hatalar hepimizin yanlışını artırdı bide özellikle bu sonuca hazırlanan biri olarak @zenginmemur
-
Emanet
Yasal yedekler-geçmiş yıl zararları
Şüpheli ticari alacaklarla ilgili bir soru
Kamyonet yenilenmesi sonucu amortisman ayırma -
Bi 20 yanlış da benden gelsin
-
@şampiyon ne bileyim cok kıziyorum kendime
-
Kamyonet 549 genel borç 257 alacak 549 20 genel gider 10 du
-
87 doğru yeter mi