2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@falanfilan ınsallah hocam ben de sınav ortasında 2 boş bıraktıgımı farkettim kıtapcıga işaretleyp optıge ısaretlememşm allahtan farkettim
-
@alika28 ben 79-80 ile kapatır diye bekliyorum senin kaç doğrun var aşşağı yukarı
-
@biriibfli ben süre var diye yayıla yayıla çözünce hiç kontrol etmedim boş var mı diye inşallah olmamıştır. Hiç yapmadım kaydırma ama bu ilk kurum sınavı, bu hatalardan ders çıkarıp 18 ağustosta hazır olmak lazim
-
@kortex oyle oluyor malesef hocam sureler bol olunca malesef,baksaniza burada kanum maddesini tartisacak hale geldikneyse buda bir tecrube oldu sizin icin
-
@falanfilan hocam basini kacirdim merak ettim hangi soru bu
-
@alika28 canın sağolsun hocam bizim elimizde olsa
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex oyle oluyor malesef hocam sureler bol olunca malesef,baksaniza burada kanum maddesini tartisacak hale geldikneyse buda bir tecrube oldu sizin icin
acı bir tecrübe olmasın da inşallah. 3 puanla kaçırırsam üzülürüm çünkü sınırda geziyorum. mühendislik grubunda kimin ne yaptığı da belli değil herkes ölüm sessizliğinde forumda kimsede tık yok.
-
@kortex bende sınırlardayım . 70 tane yapamazsam yazık olur. sınav sence nasıldı
-
@duyguuu37 özel iletişim vergisi cevap olan bir soruymus lakin ben de nötr. Kesinlikle hatırlamıyorum
-
@kortex insallah olmaz oyle bir sey kacirmazsiniz,biraz iibf agirlikli gidiyor forum hocam malesef
-
@falanfilan hocam beyanname turu degildir gibi bir soruydu ve ozel iletisim vergisi beyannamesi idi cevap,hic cagrisim yapmiyor mu kitapciginiz b ise 2. Sayfadaydi sanirim soru
-
@duyguuu37 evet b ydi hafızanız iyimis sizin hocam, ilk siralardaysa inşallah doğrusunu işaretleyip hafızadan da bir güzel silip geçmişimdir umuyorum
-
@victory-carleone benim tam 78 hocam. Tüm sorulara baktım tek tek yoğun tartışılan sorularda alakasız siklari işaretledigim için tam rakamı değiştirecek muallak sorum yok. O nedenle beklediğim dogrum 78 ama yeterli olur mu bilmiyorum
-
@falanfilan tamam hocam bence yaptinizcunku sonlarda filan olsa kaydirma fark edilmeyebilir ama 2.sayfa yani 10. Soru civari bir sey olsa tahminen,kalan onca soruda fark edersiniz kaydirma yaptiginiziinsallah sorun yoktur
-
@alika28 inşallah düşer 78 ede mülakata kalırsın
-
@salihys, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex bende sınırlardayım . 70 tane yapamazsam yazık olur. sınav sence nasıldı
ben zorlandım, 65 tane kesin emin olduğum var(içinden yanlış çıkacaktır illa ki)
geri kalanları da bana yakın gelenleri işaretledim.
sql de biraz daha sorgu soruları bekledim ama hep java sormuşlar..
sizin nasıldı -
@kortex hocam süre ile alakalı yazdığım mesajdan aslında insanların ne kadar muzdarip olduğunu anladım. Nacizane tavsiyem bu sefer yapıp çıkmak kaldıkça değiştiriyoruz işte.
-
@victory-carleone inşallah hocam ihtiyacımız var moral ve motivasyona
-
@alika28, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex hocam süre ile alakalı yazdığım mesajdan aslında insanların ne kadar muzdarip olduğunu anladım. Nacizane tavsiyem bu sefer yapıp çıkmak kaldıkça değiştiriyoruz işte.
öyle hocam maalesef
ben hayatımda hiçbir sınavda süreyi yetiştirememiştim, süre bol olunca o rahat rahat çözme duygusunu tatmak istedim -
@duyguuu37 teşekkür ederim rahatlattiniz beni 18 ağustosta inşallah daha dikkatli olurum