2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@alika28 yorumunu okuyunca birden kazanmanı istedim.niye böyle oldu bilmiyorum.
-
@kortex valla duygularıma tercüman olmuşsun. aynı : ) .kaç kişi geçerki bu sınavı .acaba 65 70 arası kalırsak standart sapma uygulamazlarmı. bide 2015 sınavında 50 soruda 71 puan vardı. o nasıl olmuştu
-
Dostlar hepinize Merhaba. Öncelikle süreçle alakalı somut bir haberim yok halen onunla başlayayım. Süreçte incelemeler devam ediyor, görüştüğüm dostlarımdan aldığım bilgi bu yönde. Şayet bu inceleme/itiraz süreci yarın tamamlanırsa yarın açıklanır, sarkarsa bitirildiği vakit açıklanacaktır. Gelir İdaresi Başkanlığı açıklama işini ertelemez başka gerekçelerle. O nedenle az daha sabır.
Asıl dile getirmek istediğim başka bir durum var dostlar. Bakın hepinizden rica ediyorum, Tuğrul Hoca hakkında ya da bir başka hoca hakkında bazı ithamlar gerçekten üzücü. Ben kendisini şahsen tanımam, bir rabıtam da olmamıştır. Lakin İMECE hususunda desteğini bilirim keza bizim çeşitli organizasyonlarımızda da geri durmamış twitter desteğini esirgememiştir, hatta yayımlamıştım o dönem attığı tweetleri desteği için teşekkürlerimi sunmuştum burada. İnsanlarla fikir ayrılıklarımız vardır. Kendisi işittiğime göre peşin söylemlerde de bulunmuş, olabilir bu da. Kendisini üzen şeyler vuku bulduğu için böyle davrandığını umuyorum.
Senelerdir ben o veya bu şekilde sizlerle olmaya çalışıyorum, her hususta elimden gelen azami çalışmayı yapmaya destekte bulunmaya çalışıyorum. Kendisinin de desteklerini bildiğimden en azından gıyabında bu şekilde konuşmaları hoş karşılamadığımı dile getirmek istiyorum ve sizlerden yine rica ediyorum bu konuşmaları bir kenara bırakalım lütfen. Gönül kırmak kolaydır hep söylediğim gibi bir gönlü yıkmak bir dünyayı yıkmaya bedeldir. Yanlışları dile getirilsin, bizim de yanlışlarımız dile getirilsin ancak bu üzecek, gönül kıracak noktaya gelmesin dostlar.
Anlayışınız için hepinize teşekkür ediyorum şimdiden.
İnşallah sınav tez zamanda açıklansın da mülakatları konuşalım hep birlikte. Allah bahtınızı açık etsin her birinizin.
-
@salihys o zaman ösym yapıyodu bu sınavı diye biliyorum şimdi maliye yaptıı
-
@salihys, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex valla duygularıma tercüman olmuşsun. aynı : ) .kaç kişi geçerki bu sınavı .acaba 65 70 arası kalırsak standart sapma uygulamazlarmı. bide 2015 sınavında 50 soruda 71 puan vardı. o nasıl olmuştu
vallahi bende 3 gündür kendime o soruyu soruyorum.
standart sapma olacağını sanmıyorum hatta taban puanın yükseleceğinden korkuyorum. 80 filan olursa benim imkansız. -
Özetle: Yarında açıklanmayacak gibi yarın açıklanmasını bekleyeceğiz:)
-
@kortex o konuda çok rahat ol .80 olması imkansız.bak 14 kasım 2015 istatistiklerine bak anlarsın. o sınava girmiştim ben ama bişey bilmiodum.toplamda 2000 kişi girmişti. sınav duyurularından bak hocam 14 kasım sınav sonuçlarına
-
@salihys, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex o konuda çok rahat ol .80 olması imkansız.bak 14 kasım 2015 istatistiklerine bak anlarsın. o sınava girmiştim ben ama bişey bilmiodum.toplamda 2000 kişi girmişti. sınav duyurularından bak hocam 14 kasım sınav sonuçlarına
sence o sınav mı zordu bu mu zordu kıyaslama yaparsan
-
@kortex bu sınav çok daha zordu ama bu sınavın bi avantajı vardı 30 soru gk-gy ki kolay sorulardıda. bu arada o deprem sorusunu hangi şehir yaptın : )
-
büyük ihtima 70 altı olmaz. 70 altı kabul etselerdi 2015 de boşta kalan iller vardı onlar için düşürürlerdi diye düşünüyorum.
-
@kortex bu sınav çok daha zordu ama bu sınavın bi avantajı vardı 30 soru gk-gy ki kolay sorulardıda. bu arada o deprem sorusunu hangi şehir yaptın : )
düzce yaptım,
yalnız avrupa insan hakları mh. üyedir yaptım sonra sildim gittim kısmen üyedir yaptım yanlışmış.
değer kaybı sorusunu enflasyon yaptım sonra sildim Deflasyon yaptım. böyle saçma yanlışlarım var. -
bu cevapta PHP geçen bi soru vardı ama soruyu hatırlayamadım sonra boş mu bıraktım acaba kaydırma mı yaptım diye düşünüp duruyorum o soruyu hatırlayabiliyor musun.
-
@kortex hımm çok basit hatalar yapmışsın bende postgre server i pl serverla karıştırdım gittim sql server yaptım.bide bulgarisatan yerine yugoslavya yaptım. emin olduklarımdan yanlış olanlar hatırlayabildiklerimden o. senin dedğin php5 ti . ama soruyu bende hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım o yüzden onu yanlış sayıyorum.bi tane multi threading vardı o soru neydi hatırlayabldnmi.
-
@salihys beyler Türkçe konuşun ayıp oluyor :))
-
@kortex mühendislik ile istatistiğin alan dışı soruları aynıymış demek
-
@ist2015 aynıdır sakarya oecd maastrich falan vardı
-
@kortex hımm çok basit hatalar yapmışsın bende postgre server i pl serverla karıştırdım gittim sql server yaptım.bide bulgarisatan yerine yugoslavya yaptım. emin olduklarımdan yanlış olanlar hatırlayabildiklerimden o. senin dedğin php5 ti . ama soruyu bende hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım o yüzden onu yanlış sayıyorum.bi tane multi threading vardı o soru neydi hatırlayabldnmi.
çoklu işlem yapabilme gibi bir soruydu bende multi threading yaptım aslında multi task yapacaktım ama yoktu sadece task vardı multi threading işaretledim.
son sayfadaki kod bloğu sorusunu ne yaptın ben diziyi tekrar sıralar dedim.
bir de if (i == 5) continue sorusunu ne yaptin? C ve D şıkları aynı gibiydi. -
@salihys orcd hangi şıktı? Bide şey vardı onu neyaptınız, aile iş gelir gider hesaplama bişeyler diyodu şıklarda bilanço bütçe gibi şeyler vardı.
-
@kortex continue sorusu 5 hariç 1 den 10 a kadar sayıların toplamı.ondan kesin eminim... ama diğeri ben onu bilmiodum salladım bi satır boş bırakır merhabalar yazar diye
-
@ist2015, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex mühendislik ile istatistiğin alan dışı soruları aynıymış demek
evet hocam aynıydı
düzce
dünya ticaret örgütü
enflasyon
sümerler
bulgaristan
kabotajaklıma gelenler bunlar