2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
ARKADAŞLAR ÖNEMLİ! Bende yarın için etkinlik ayarlayın diyordum buradaki bazı arkadaşlar kararlaştırmış saat 12 yi düşünmüşler gayette mantıklı olmuş. Eğer müsadenizle olursa face twitter ve formda görseller hazırlayıp duyurular yapacağım arkadaşlarımda duyuru yapmasını söyleyeceğim saati geldiğinde tag açma işinizde hallederim tabi rızanı olursa
-
Gecen gun Gib i aramistim risk ve analiz merkezi iptal degil demislerdi ancak bugun biri bana mufettis tanıdığınin risk ve analiz merkezinin iptal oldugunu yeni alinacak dguylarin gibde gecici gorevle çalışan gelir uzmanlarinin yerine gecebilecegini soyledigini iletti. Bu zaten ihtimal dahilinde birsey ama henuz kesinlesmemis o yuzden guy daha once bile aciklanabilirmis. Bu asla kesin bilgi degildir. Mişli muşlu konusuyorum risk ve analiz merkezinde çalışacak müfettişin soyledikleri sadece.
-
ARKADAŞLAR ÖNEMLİ! Bende yarın için etkinlik ayarlayın diyordum buradaki bazı arkadaşlar kararlaştırmış saat 12 yi düşünmüşler gayette mantıklı olmuş. Eğer müsadenizle olursa face twitter ve formda görseller hazırlayıp duyurular yapacağım saati geldiğinde tag açma işinizde hallederim tabi rızanı olursa geçen sefer #DguyGuyAçıklansın yapmıştık yine benzer birşey ayarlarız, yetkililerin etiket listesinide hazırlamıştık zaten her twitte etiketleyerek msj atarız diyorum okur derseniz
-
Geçen 2 hafta önce herkes cumayı işaret etti, büyük heyecan duyduk belki kendinde hiç yel estirmeyen bile az heyecanlanmadi değil. Şu an pazartesiye herkes yüklenmiş durumda. Bugün gayet keyifsizim bu yüzden beklentiyi minumuma indirdim veya sıfırladim. Açıklaninca seviniriz tabi de diğer türlü heyecan olmasın. No expectation no disaopointment
-
@uvb007 yarın o saatlerde bir baz istasyonu bulup çadır kuruyorum
-
@falanfilan Hocam hayatımda ilk defa bir sınav için kurumda çalışan bir tanıdığıma sordum. Çok da güvenmiyorum, aksi durumda mahcup olmamak için buraya kesin bir cümle de yazmak yerine bu şekilde yazdım. İsteyen istedigini anlasın , istediğine güvensin. Sharing is caring
-
@uvb007 Hocam size söylenen duyumu net şekilde söyleyebilir misini? Yarın öğlenden sonra açıklanacak mı denildi?
-
Bakan Albayrak haftanın ilk günü makamına oturacak ve diyecekki
- Getirin şu imzalanacak evrakları vs.
Sonra bizim dguy ve guy yazılı sonucları önüne gelecek o da imzalayacak ve öğleden sonra açıklanacak diye geçiyor içimden
- Getirin şu imzalanacak evrakları vs.
-
@uvb007 hocam yanlış anlama sınav hizmetlerinde çalışan uzmanlar dahi bilmiyor ne zaman açıklanacagını. Tanıdığınız sınav hizmetleri müdürü ise bilemem tabi
-
@açıklanmadı en azından guy açıklansa o neden bekletiliyor anlamış değilim zaten
-
Açiklanmasından ziyade su dguyun 75e kadar düsecek mi bunun merakındayım.
-
Duyum akıyor bu akşam maşallah
-
@murky Pazar klasiği
-
@uvb007 yok hocam sizin gibi iyi niyetle duydugunu soyleyenler de oldu fakat açılanmıyor tıkanıklık yuzunden bu yuzden oyle yazdım beklentiyi sıfırlayalım diye yoksa yazdıklarınza itibar ediyorum. But my hope is wasting
-
@moonlight anlattığınız fıkranın konu ile uzaktan yakından ilgisi yok, başlık o olabilir fakat imzalanacak liste 600 kişilik değil. Ben size burası 800 kişinin alınacağı başlık demedim zaten dikkatli okuyun liste 800 kişilik dedim!!
-
@falanfilan sizden evet 600 kişi alınacak ama ben listeden bahsediyorum 600 kişilik bir liste kontrol edilip imzalanmayacak 800 kişilik bir liste kontrol edilip imzalanacak.
-
@falanfilan yarın etkinlikte ses getirelim arkadaşlar herkes arkadaşlarına haber salsın. meet in action
-
@açıklanmadı neden kesin bilgi değil müfettiş tanıdığınla aranızda karşılıklı güvene dayanan bir ilişkiniz yok mu ?
-
@ist2015 tamam hocam sorun yok biz o 600 içine girebilme derdindeyiz o yüzden o sayıyı yazıyoruz ister istemez ayrıca ayrı da listeler yayınlanabilir de çok da mühim değil artık açıklansın da
-
@tobıntax iyi okuyun. Benim tanidigimin tanidigi. Yani dedigim gibi mişli muşlu bir bilgi. Kesin bilgi degil diye soyledim. Bunun gibi konusulan cok sey var.