2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gencburokrat çok mantıklı ve doğru olur ancak sonuçlara dair ilk etkinliğimizde sert dil kullanmayalim bence
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gencburokrat çok mantıklı ve doğru olur ancak sonuçlara dair ilk etkinliğimizde sert dil kullanmayalim bence
Hem belki öyle yaparsak katılım da düşebilir
-
@gencburokrat bunu dersek iyi şeyler olmaz
-
arkadaşlar varkındayım daha sonuçlar açıklanmadı ama dguyun 2. ilanı yılsonuna doğru gelir mi bu arada yarın ki etkinliğe hep destek tam destek sloganıyla katılacağız
-
@hedefsgk yıl sonuna doğru bence çok zor süreç ocak şubat gibi tamamlanırsa ilkbahara doğru bir ihtimal olabilir
-
@umut-1-m 2018 yılı için dguya 1000 kişilik kadro ihtisas edildi ya belki gerisini yıl sonuna doğru alım yapmazlar mı
-
@hedefsgk sanmam. 1000 kişilik ihdas edilen kadroyu muhtemelen bu yılla birlikte 3 yıla yayarak 300-300-400 lük bir alım yapılır diye tahmin ediyorum. İlanlarda ilkbaharda gelir gibi düşünüyorum.
-
@hedefsgk sayının azaltıması gündemdeyken diğer ilanların geleceğini beklemek biraz iyimser olur bence
-
yarın öğlen
-
@cag317 söyleme inanırım
-
@hickskaldor inan
-
@cag317 inandım kardeş herkese inandık sanada inanalım nolcak bekleyeceğimiz 24 saat :))
-
@hickskaldor kdkdjdjdjkdkf kahkaha attım ben de inanacağım kırmayalım arkadaşı boşa bekleyeceğimize duyumu bekledik deriz
-
@hedefsgk yıl sonuna kadar bu üç yüzü bile alamazlar
-
@cag317 bayramdan sonraki hafta demistin nooldu?
-
@teslame beklentilerin boşa çıkması alışkanlık yaptı bende , bigün duyumlardan biri tutarsa üzülürüm diye korkuyorum
-
ama yarın öğlen dedi arkadaş.yarını bekliyorum.inandım.güvendim.evet,hissediyorum yarın bitecek bu iş.inşallah
-
O kadar kötü durumdayız ki yalan dolan duyumlara bile inanmak istiyoruz
-
@biriibfli bu sefer kesin gibi
-
@cag317 duyum nerden ?