2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Nureddin Nebati tivit atmış arkadaşlar
-
Sınav işlerini aradım,hareketlilik yok hala dediler. Bu etkinliklere aralıksız devam etmemiz lazım yoksa hakkaten umursamıyorlar.
-
Bugün 14.00 kabine toplantısı var, iletilere Cumhurbaşkanımızı,yardımcısını,özel kalem müdürünüde etiketleyelim
-
@nopainnogain bence etkinik bakan yardımcısının mesajının altında başlasın hiç olmazsa daha çok dikkat çekeriz
-
Gündemdeki tagleri de kullanalım.Herkes hazırlığını yapsın arkadaşlar.
-
@duyguuu37 o sınav test miydi
-
@istatistikçik bir twit bakan yardımcısının twitinin altına bir twit gündeme
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
BUGÜN (SALI) ÖĞLEN SAAT 12 DE ETKİNLİĞE DEVAM EDİLECEKTİR, KATILIMIN SAĞLANMASINI RİCA EDERİM.
hazır ileti sadece kopyala yapıştır yapacaksınız yahu hadi
#GuyDguyAçıklansın
1.Devlet Gelir uzm ve Gelir uzm yrd sınav sonucu hala açıklanmadı
2.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti hala belli olmadı
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanlıgı @huseyinkarakumGuyDguyAçıklansın
2.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti hala belli olmadı
@RT_Erdogan @fuatoktay06 @hasandogan @ikalin1 @ziyaselcuk
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanlıgı @huseyinkarakumBu şekil atalım twitleri arkadaşlar
-
GuyDguyAçıklansın
@RT_Erdogan @fuatoktay06 @hasandogan @ikalin1 @ziyaselcuk
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanlıgı @huseyinkarakum -
Bakanin twitinin altina gundemdeki twiitlere he birde kendi twitlerimiz,lutfen isi olanlar yogun olanlar retweet yapsin cok basit biliyorsunuz,1 saat arkadaslar lutfen 1 saatte hic birakmayalim,sosyal medyam yok ama kardesim ve arkadaslarini ayarladim:)iibf mezunu degiller ama hazirda bekliyorlar umarim katilmayanlara ornek olur
-
Arkadaşlar #GuyDguyAçıklansın bunu kullanmayi unutmayin
-
dguya 4000 kişi guya 5000 kişi girdi . toplam 9000 kişi %10 tivit atsa 900 ayrı kişi ederki ortalığı ayağa kaldırırız ama görüyorum ki 20 - 30 kişiyle okyanusda kayıkla gezen tayfalar gibiyiz.
-
@lilith biz de liste bile belli değil bu yüzden dediğin doğru değil
-
ben başlıyorum Bismillah. Gelin hadi yavaştan
-
@yeniyolsk tag dünkünun aynısı Di mi
-
Arkadaşlar gelin şu etkinliği bakanın son paylaşımın altında yapalım. Gündeme giremiyoruz zaten en azından yazdıklarımız profilinde gözüksün
-
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1039265510427426818?s=20 şunun altına gelin herkes bir 10 twit atarsa gerçekten güzel olur
-
https://mobile.twitter.com/NureddinNebati/status/1039412197926096898
Bakan yardımcısının tweetinin altına yorum yapalım arkadaşlar
-
Bugün kimsenin hevesi yok gibi.
-
@falanfilan ben olabilir mi dedim. Öyle olduğunu iddia etmedim