2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar bu şekilde gündeme giremedik, katılan sayısı maalesef az ama biz devam edelim bence. Tag satın alıp deneyelim bir kez de, ne dersiniz ? Hem DGUY, GUY, VMY sınavlarını yazarız hem de uzun zamandır ilana çıkmayan MHUY, DUY, HMUY (yeni adıyla) ilanları için yazarız gündem oluştururuz. Katılanlar iletiyi beğenebilir mi ona göre harekete geçelim.
-
Oluşturdugumuz tag a kitap çekiliside ekleyelim o zaman katılım artar . Ya da en çok twit atama kitap felan alalım aramizda biseyler yapalım. Set alalım o zaman çoşarlar.
-
@mami1616 Hocam etkinliklerden öyle aman aman sayılar beklemeyin zaten.Önemli olan süreklilik bu işlerde.Bilen bilir geçen sene başka bir kurum için neredeyse hergün etkinlik yapıldı.Katılımda öyle aman aman yüksek değildi 20 30 kişi anca katılıyordu, en fazla 250-300 tweet atılıyordu.Ancak bakan hanım katıldığı bir tv programında etkinliklerden haberdar olduğunu ve adayların sürekli yazdıklarından bahsetmişti.
-
acıklanamadı gitti
-
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki linkte kurum yöneticilerinin mail adresleri ve telefon numaraları mevcut. Karşımızdaki kişinin belki de ileride yöneticimiz olabileceğini düşünerek şimdiden yıldırmadan kızdırmadan uygun bir dille bir de kendilerine soralım süreç ne durumda. Olur da belki biri veya birkaçı olumlu ya da olumsuz dönüş yapar.
-
Hz. Ali der ki: Haksızlığa karşı susarsanız, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz. ordakileri bu sözü hatırlatmak lazım
-
gecen sene hocalar çok alım olacak diyip duruyodu ama ilanlar yalvar yakar geldi.gecesinde acıklanan sonuçlar 38 gündür acıklanamadı ne zaman acıklanacak hic kimsenin bi fikri yok.2 senedir süreç gittikçe zorlaşıyo sinir stres sahibi olduk
-
Biraz once kurumdan bi beyle konuştum eskiden 1 haftada açıklanan sonuclar simdi 1 ay oldu aciklanmiyor dedim sizleri bu hale biz getirdik hemen açıklayarak bundan sonra böyle dedi bende sinav sonuclari açıklanır aciklanmaz mülakat olmaz dimi dedim mümkün degil süreç uzayacak artik eski düzen yok dedi
-
Arkadaşlar ben de Cimer den yazdım, lütfen siz de yazın. Herkes kendi vicdanını rahatlatacak işlerle meşguliyet sağlasın. Etkinlikler de katılım çok olunca daha iyi oluyor ama olmaz bu saatten sonra. Ama cimer için bireysel kendimizin yazdığı mektubu göndermemiz iyi olur.
-
@desa121215 yetkisi neymis beyfendinin unvani?
-
@desa121215 böyle saçma bir gerekçe sunacak memur yoktur herhalde. Böyle diyen bir kurum çalışanı varsa kurum yetkilileri oturup düşünsün böyle saçma bir yönetim olmaz. Valla aklım almıyor artık
-
@desa121215 onu o şekilde diyenin ben taaaaaaaaa.... o yavşak hangi süreçten geçmiş babasının koltuğundamı oturuyomuş deyyus . bunuda görüyosa birazda buna gülsün
-
Cimer den yazın iki dk nızı almaz
-
@desa121215 Hocam hangi numarayi aradiniz...isterseniz bide bu numarayı arayalim
Personel daire başkanı Mustafa Çolak0312 415 38 77
-
@desa121215 zaten süreç uzundu ne anlatıyor bu soytarı? İşe başlama 8-9 ay sürüyor 2 yıla çıkarın da avrupa bizi kıskansın o zaman
Böyle aptalca bişey olamaz iyi b*k yiyorsunuz iyice uzatın Allah belanızı versin -
ŞİKAYETÇİYİM ALLAH'ım
-
Yarın sabah Cumhurbaşkanına mektup yazıyorum yazmak isteyen varsa buyursun yazsın gönderelim beraber bir devlet kurumu nasıl keyfi davranır
-
Elbetteki insanlar bizlerle dalga geçer.Alt tarafı bir devlet 1300 kisiye is kapısı acacak ha birde sınavla.Kendiler için alınan 10000 polisi hemen is bası yapıp eline verir maası olay bu mudur
-
@açıklanmadı hocam gib i aradim 1349 nolu hattaki beyle konuştum
-
Beyler uyanin artık iibf bitti artık bitti.Bn gidip üniversite sınavina hazırlanıp tıp eczacılik icin ugrasacam bu nedir ya?Bu kadar beklemeye tıpi kazanır insan