2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@i̇lanbekleyenbiri bende dedim zaten baska kurumlar sinav aciyor ama guy beklediğimiz icin onlara da başvuru yapamiyoruz dedim
-
Gider doktor olurum en azından geleceğimi garantilerim.
-
Bir gençliğin önü ancak böyle beklemekle kapatılır.
-
@emre1910 hocam 0312 387 33 45-1349 bu numarayı aradim beyefendi cok güler yüzle konustu ama bunlari söyledi yani
-
Hsngi mezun bizim kadar bekler?
-
@desa121215 alt tarafı test sınavınun sonuclarını açıklayacaklar zaten mülakat tarihini ve sonucunu yine bekleyecez
Eskisi gibi olmayacak demiş bi de zaten eskiden de süreç uzundu
Keyfiyetten bizi bu hale düşüren kim varsa onu Allah kahretsin -
Alt tarafı bir sonuç açıklanacak,,,ben bu siste.i yüzünden bari baska.bir okul okuyayım dedim ve müzik öğretmenliğinde ikinci sınıf öğrencisiyim,puanım var di çalışmalarımda.girdim ..ama sonuçlar halen açıklanmadi bu yaştan sonra 2.universiteyide okumak istemiyorum belki kazanırım diyede bekliyorum ama açıklanmıyor valla yildimmmmmm
-
Hala risk analiz merkezinin iptali ve biz bu fazladan 400 kişi ile ne yapacagiz sorusunun cevabını tam olarak bulamamalarindan dolayi açıklanmadigini düşünüyorum.
Guy u da dguy dan dolayi aciklamiyorlar eğer guy dguy'dan önce aciklanirsa sayfadaki kaosu düşünün şahsi düşüncelerimdir,duyum vs. değil.
-
@i̇lanbekleyenbiri rabbim bizlerin yardimcisi olsun bu süreçte
-
@ceks74 Malesef aynı şeyleri düşünüyorum. Ne olacak ne bitecek hiç bir fikrim yok ama meselenin risk analiz merkezi ile alakalı oldugunu düşünüyorum ben de.
-
Sınavlar bugün açıklanmayacak yarın da açıklanmayacak cumaya kadar da aynı durum geçerli
Haftaya da açıklanmayacak
Ondan sonraki hafta da açıklanmayacak
Hatta bu ay beklemeyin
Hatta ekim ayında da açıklanmayacak
Sınav duyurularına girince aylarca 31 Temmuz tarihli duyuruyu göreceksinizHadi dağılalım...
-
@i̇lanbekleyenbiri patron çıldırdı adam haklı beyler dağılın
-
@desa121215 Anladım hocam..hakkimzda hayirisi...birde 4153877 i ararmisnz müsait olunca
-
https://www.strawpoll.me/16215920/r ankete devam o zaman beyler bayanlar
-
@emre1910 hocam aradim ama açan yok
-
@bydaler aman aman nereye geldik bildiğin kısır döngüdeyiz ya
-
@ceks74 bende bakanımızın Risk Analiz Merkezi projesine olumlu bakmadığını düşünüyorum haliye 400 kişi fazla bir sayı oluyor, zaten merkez ve taşra kadrolarda GUY'lar bu kadronun işini görüyor bu kadroya yıllardır alım yapılmamasının sebebi de bu, neden üst kadro atayıp da fazladan maaş versin ki devlet ? Haliyle arkadaşlarım aklıma üç tane seçenek geliyor ;
1- Kurum yetkilileri 400 kişiyi nasıl değerlendireceklerini netleştiremedi ki bu konu "Reise" kadar uzayabilir...
2- Alım tamamen iptal edilecek şuanda olayın hukuki sonuçları araştırıyor
3- Son olarak Bakanlıkta üst kadro henüz netleşmedi haliyle de bakanımız herşeyden haberin olacak diye talimat verdi ancak yapılacak çok iş olduğundan bu konu hakkında şuanda kimse birşey yapmıyor veya yapamıyor...
b
Bunlar şahşi düşüncelerim duyum değildir. -
@fridakahlo bir madde de ben ekleyeyim üstadım.. ufaktan bir güvenlik soruşturması yapılıyor olabilir
-
@bydaler ne güvenlik soruşturması allah aşkına gözünüzü seveyim. Bu kadar mı acemisiniz? Sınav sonucu açıklanırken güvenlik soruşturması yapıldığı nerede görülmüş?
-
@bydaler kazanmadan gvs olmaz