2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@duyguuu37 siz nerden giriş yapıyorsunuz
-
Allah rızası için biri şu duruma açıklık getirsin 2 sayfa neden var 2.sayfa 1.sayfanın aynısı gerek var mı çıktıya sadece uyarılar kısmı var
-
@mucize2301 hocam ben burada soylenmisti farkli tarayicilardan denedim ama eksik harf durumu hic degismedi,yalniz hep tek sayfa olarak gorunuo
-
@duyguuu37 hocam hangi tarayıcılar bana da söyleyin sinir oldum yaa düzelmiyor
-
@duyguuu37 Chrome dan giriş yapıyorum
-
@mucize2301 bence sizde bir sorun yok hocam duruma gore alin yaniniza ben napayim hic yok
-
Pcden girince harf eksiği olmuyor 2 sayfa olma sebebi de bence foto boyutundan kaynaklanıyor olabilir ilk sayfayı çıkarsak yeter ikinci sayfa gereksiz
-
@duyguuu37 hocam ilk guy sınavsınavmda eksik harf vardı ünlü harfler yoktu sorun olmadı ama siz yine de arayın sorun içiniz rahat etsin
-
@vlkrt tesekkurler bunu da deneyecegim bilgisayarim yanimda olmadigi icin hep telefondan baktim da sagolun
-
@mucize2301 evet hocam hicbir unlu harf yok adim bile eksik
-
@vlkrt hocam ilk sayfayı çıkarttım gerekli bilgiler var uyarı kısmı da var 3 madde 2.gerek yok dimi
-
@duyguuu37 aynen hocam bilgisayar dan girin ben ordan giriyorum
-
@mucize2301 hocam bence gerek yok aynı şeyler var dediğim gibi foto boyutundan o ikinci sayfa çıkıyor olabilir ama içiniz rahat etsin çıkarın yanınızda bulunsun isterseniz
-
@vlkrt çıkartayım hocam pimpirikli biriyim maalesef
-
Dostlar durumlar nedir?Dguy sınavı nasil olur?Puaniniz yukselir mi 2017bye gore
-
2018 kolay sınav olmuş anlaşılan olan 2017 de puanı olanlara oldu.
-
Arkadaşlar cuma akşamı saat 7 de İstanbul’dan Ankara’ya araçla gidecez.. kesin gelen 3 kişi olduk..2 kişilik daha boş yer var.. oraya indiğimizde otelde konaklayacaz..konaklamada uygun.. ben 7-8 ay önce tek kişilik odada 100 liraya kalmıştım şimdi iki kişilik 60 70 liraya halledilir..kendi imkanlarınızla giderseniz ve oraya indiğinizde yapacağınız ulaşım masraflarını hesaba katarsak çok daha ucuza geliyor gelmek isteyen özelden yazabilir
-
arkadaşlar sınavın süresi hakkında bilgisi olan var mı? ayrıca kaç sorudan oluşacak bu sınav? 100 soru mudur?
-
Arkadaşlar aştiden mimarlık mühendislik fakültesine nasıl giderim?
-
@denetcii Aşti'den metroya binip maltepede inip yürüyebilirsiniz. 10 dk filan surer metrodan sonra. haritadan bi kontrol edin. Minibüs de vardır muhtemelen ancak hangisi bilmiyorum.