2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Hocam herkesin öyle düşük kapatabilme ihtimali çok yüksek bide benim KPSS yüksek puanlı biriyim benim bile o kadar yanlışım var nerdeyse @zenginmemur
-
@casanova hayır 27 bin hocam, döviz satış ve alış kurlarina söyle bakın sağlama açısından. Satış kur her zaman daha fazladır. O zaman alırken ben alış kuruna bakarak alırsam hemen ertesi günü 1 krs için dovizi bozdururum satış kurundan. Ve bu tam tersi anlaşılması gerektiğini gösteriyor. Döviz satış kuru döviz bürosunun bizlere döviz satacağı kuru gösteriyor. İlk bunu baz aldım. Sonra döviz bürosunun alış kuru ile dovizi bozdurdugu için yani sattığı için onu baz aldım. Aradaki fark 27bin. Eminim açıkçası.
-
Şu tarih sorularını yanlış yapmışım ama 2016 Guy bile bu sınavdan zordu olmamış bence
-
@ockhamlı-william emanet neydi tam olarak?
-
@zenginmemur kamunun kendi işini yapması vergi toplaması falan filan
-
@cag317 yok hocam orda kesin yanıliyosun 2016 guy bundan kolaydı.Muhasebe boylemiydi 2016 guyda
-
@cag317 dogru hatirladim emanet
-
@zenginmemur emanet vaya ruhsatı cevap kamu hizmetinin doğrudan götürülmesi gibi bişey diyordu
-
O zaman ben üstüne koymuşum öyle geldi bana.kusura bakmayın
-
@falanfilan @casanova hocam tam okuyamadım beynim sulandı. Siz de 27 bin yaptınız sanırım. İyi bari içimdeki oluşan kuşku sıfırlandı.
-
@falanfilan kesin 27
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanır sonuçlar
-
@can-mavi kıst amortisman sorusu vardı 6000
-
Bu soruda iki cevap vardı
Kimsenin ilgisini çekmedi mı acaba?
Ben mi yanlış yorumladim -
@can-mavi dostum suan kac oldu yüz oldugunda yeniden paylasirmisin
-
@guymağduru hangi soru
-
@şampiyon hahahha baya iyimiş ben yanlış yaptıysam herkes yapar
-
Cevabi transfer harcamasi olan soru vardi sanki el degistirmesi falan filan .d
-
@guymağduru evet o soruda sıkıntı var
-
@zenginmemur yetmez bence sen yine hazirlan!