2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi
kaç doğru bekliyorsunuz hocam? sınavdan sonra soru tartışmalarına hiç girmediğim için önceki iletilere pek bak(a)madım -
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Ya kendime çok kızıyorum , nasıl böyle sınırda olurum .nasıl çıkmış Guy sınav sorularını hiç çözmem , nasıl bu duruma düşerim diye ... son 3 seneden beri girilen her sınavı kazanma trendi bugün yarın son bulacak , inşallah sağlam bir ders çıkarırım
Kaç doğru bekliyorsunuz hocam?
-
@fatihmavcu muhtemelen
-
77 dogru bekliyorum 3 tane de muallak var
-
Antalya Bursa en yuksek dogruyla kapatan illerdi gecemnyıl 82 doğru.Dguy guya gore zordu bnce muhsebe özellikle.Bursa ve Antalya biri 85 digeri 100 kisi aliyordu yanilmiyorsam.Korkulan Ankara bile 77 dogruda kaldi.350.adayin dogrusydu.Ne bileyim bunlari analizlerinize eklesenizbir sonuc verir mi?
-
2013 de 76 ile kapatmış 276 kişilik alımda defterdarlık @zenginmemur
-
Pozitif dissaliklarda eksik uretim, negatif dissaalliklarda fazladan uretim vardir.
-
@şampiyon hocam o zmannayni hemen hemen dguy sinaviyla hatta orda ingilizce yok tarih yok diye biliyorum.Ve bir cok puan turunden aliyo
-
@şampiyon kac kati mulakat duyda
-
20 kat yazılı 3 kat sözlü olmuş @zenginmemur
-
net vergi yükü olacak o soru muhtemelen kaynaklara baktım vergi kapasitelerinin hiç birinde transfer harcaması sosyal yardim vb seyler yok. soru belki eksik ama vergi yüküne cok daha yakın
-
@şampiyon hocam bana ayni geldi.5500 ksiiden 900 e kadar 76 da kalmis.Bu seferde 3000de 600 yakin geldi bana ama bilmiyorum
-
Arkadaşlar reel milli gelir sorusunun cevap 440 olmalı. 2008 Halkbank uzmanlık da sormuşlar aynısını (sadece rakamları farklı). Bulduğu değeri fiyat endeksine bölüp 100 ile çarpıyor. Zeynel Dinler kpss iktisat kitabında bulabilirsiniz bakmak isteyen varsa. Kaymakamlik 1993 sorusunda da nom milli gelir ve reel milli gelir ayrımını anlatıyor. Fotoğraf atmayı bilmediğim için direkt soruları paylaşamadım.
Bende çözdüğüm sorulardan hatırlayarak doğru yapmışım. burda 660 ı görünce kafam karışmıştı şimdi bakabildim. -
Komisyonda haklı orijinal soru sorsalar 70 i gecemeyiz.
-
Pozitif dışsallık sorusunda yanlışı sormuyor muydu? Yaklaşık 6-7 dk uğraştım ve defalarca okudum
-
@hickskaldor yanlışı soruyordu hocam doğruyu demişler ama değil
-
@m-d23 Evet hocam 440 dogru çünkü reeli soruyordu
-
@zenginmemur hocam ben sınavda zaman bol diye hep muhasebede monografik kayıtlar yaptım şüphelintic al. karş. 350 borç buldum.soruyu tam hatırlayan olursa çözeriz yine
-
MSC=mpc+mec
=MSB -
@hickskaldor esit diyordu bn onu yaptım