2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks Sağol arkadaşım isaretlemesem uyarirdilar heralde diye düşünüyorum umarım tabi
-
@tobıntax gecen sene kaymakamlik sinavina girdim 29 dogrum vardi. Bu forumu gunu gunune takip ettim. 23 24 dogruya kadar dusecek dedi herkes. 27 28 dogru ile kapatacak diyenleri bile linç ettiler gunlerce. Gel gör ki sinav 30 dogru ile kapatti. Forumdaki genel kani her zaman dogru olmayabiliyor. Ben sadece gözlemlerime göre 80 in altina düsmeyecegini dusunuyorum.
-
GİB in ışıklarını gören yok mu?
-
Arkadaslar yoksullastiran büyüme olan sorunun diğer şıklarini hatırlayan varsa yazabilir mi
-
@geliruzmani yararsız büyüme
engelleyici büyüme
diğerini hatırlamıyorum -
@geliruzmani engelleyici buyume digerleride gelmedi suan bi bunu hatirliyorum
-
Bende 82 in altına düşmeyeceğini düşünüyorum
-
@nopainnogain hiç hatırlamıyorum kesin bu da yanlış o zaman
-
@gökyeleli bende ilk bastan beri 80 in altina dusmez diyorum hocam,boyle tahminleri biraz yerme eğlimi var ama dusuuk kapatsa bizimde hosumuza gider tabiki,ancak sadece tahminim bu bakalim belli olur birkac gune
-
@gökyeleli Rahat ol hocam 600 kisinin mülakata kalacağı bir sınavın 80 üstü kapatması çok zor bir ihtimal.Benim tahminim 70-75 araliginda kapatır.
-
@luthor ya zaten 70 soruyu herkes yapardı 8 soru yapan mı girecek yapmayın insanlara umut vermeyin
-
Anlıyorum ya gençleri. Gençler bu sınav sizin için de güzel bir tecrübe olacak, haydi bakalım.
-
Çok basit hatalar yaptım mesela kıst amortisman sorusunda azalan bakiyeler olduğunu burada öğrendim hiç görmemişim bile 2 ayı buldum 3000 olarak normal amortismana göre, mali tevzini hangisi doğrudur diye okumuşum yanlışı soruyormuş, yüzde sorusunda 24ü buldum 200 üzerinden 24 yüzde olarak 12 hataya bak çıldırmamak elde değil, cobb douglas sorusunu a+b>1 sorusunu a+b<1 olarak çözdüm. Bakın dostlar bunların hepsi dikkat eksikliği. Resmen moral olarak sıfıra düştüm. Emek de verdim yani bu sınava ciddi ciddi çalıştım. 78 doğruda kaldım.
-
İyi çalısan birisi tam kapasite ile soruları çözmüş olsaydı 10 yanlıs yapar çıkardı.bu acıdan bakarsak sınav kolaydı.ama en iyilerin bile kafadan 10 12 yanlıs arası var 2 ile 4 yanlıs hata yaptıklarını varsayaarsak 14 15 yanlıs yapıo. Ankaradaki çevremden bahsediorm.bu yuzden 85 ile kapatacagını düşünmüyorum.herkes çok basit hatalar yaptı. Sayıstay 2016 da bile bu kadar fazla soru tartısılmadı o muydu şu muydu bunu demek istedi yanlısı mı soruyordu doğru mu soruyurdu.size sınavı kolay( zor değil düşürücü) dedirten guy formatında oldugundandır. Gecrn sene guya girenler bilirler 2 en fazla 3 soru tartısılmıstı. Bi tanesi kapitlizasyon sorusu işlemli, 2. Si amortsiman ayırma.kaçla kapatacagını tahminini yukardaki verilerle size bırakıyorum.saygılar..
-
Ben de tahminimi yapayım ( tecrübeli değilim) 80 bandında kapatacak gibi hissediyorum 80 81 olabilir
-
@cag317 Bekleyip görelim hocam amacım kimseyi ümitlendirmek değil sadece geçmiş tecrübelere dayanarak tahmin yapıyorum
-
@nopainnogain bundan önceki dguy 71 le kapamış 50 kişi alımında çok mu zormus sorular acaba onunla kıyaslasak
-
70-75 değil 80-82 de değil tam olarak 76 ile kapatacak gibi gelmiyor mu size de ya , 76 şuanki konjonktüre göre iyi duruyor
-
@eliff ayrıca geçen yıl ilgoc e girmiştim 70 kişilik sınavda bundan daha kolaydı 77 yle kapamıştı
-
Herkesin yaptigi 70 soru sen neymişsin be kardeşim