2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
diğerleri bizim yaklaşık 3 gün süren efsanevi soru tartışmamızı kıskanmışlar bence.
-
@kortex hocam moralini bozmak istemem ama o dünya ticaret örgütü değil OECD idi.çünkü sanayileşmiş ülkeler diyodu. dünya ticaret örgütü sanayileşmiş ülkelerin kurduğu değildi. diğerleri doğru. ben bulgaristanı yanlış yaptım. düzce yaptım ama ondan şüpheliyim.sorusunu tam hatırlayamıyorum çünkü
-
@salihys, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
OECD
abi soruda 1995 kuruluş yılı diyordu sanki ben öyle hatırlıyorum bende çıkar çıkmaz arattım1995 diye dünya ticaret örgütü çıkınca sevinmiştim.
-
@salihys hocam düzce cevabı doğru. Deprem dolayısıyla son olarak il olan. Benim memleketim bazen küçük belediyeler doğal afet nedeniyle bölgeye daha iyi imkan sağlanabilmesi için kanunla il olur. Düzce de bunun son örneği.
-
@salihys c-d şıkları aynı idi
-
@kortex eğer tarih vardıysaki ben hatırlayamadım o zaman dünya ticaret örgütü dür.seninki doğrudur hocam. ama sanayileşmiş ülkeler diyordu ki onu çok iyi hatırlıyorum. dünya ticaret örgütünün sanayileşmiş ülkelerle alakası yok.
-
@inflamess tşkler hocam
-
@kortex şıklarda bütçe bilanço olan soruyu hatırlıyomusun?
-
@salihys
dediğiniz gibi hocam 2015 listesine baktım da hep 1-2 kişi kalmış sözlü mülakata zaten eğer böyleyse işimiz zor 2015 de kimse geçememiş ki -
@kortex evet . bu arada benim yine yanlışım çıkacaktır diye düşünüyorum yani 70 olmıcak gibi. bi destek atmazlarsa işimiz zor: ) bu arada cevap bütçe idi galiba
-
@ist2015, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex şıklarda bütçe bilanço olan soruyu hatırlıyomusun?
yok hocam ya soruyu hatırlamıyorum da cevabı D yaptım maliyeydi sanırım o şıkta tabi salladım bilgim olmadığı için.
-
@kortex dikkat ettinmi bir şehirde mülakat alımı 71 üstü yazıyodu... toplamda ise o sınavda 50 soru vardı. ben o sınava girmiştim.2000 den fazla kişi girmişti o sınava.bu sınav o sınavdan daha zordu. artık ordan pay biç.ama eğer 70 barajı için standart sapma yapmazlarsa işimiz çok zor.
-
@ist2015 bütçe
-
@salihys ben her sorunun 1 puan oldugunu dusunmuyorum. Sıfır alan yoktur mesela bi alt taban puan vardır kpss de ki gbi onun üzerine netler eklenir. Ve ne bilim yani genel kulturle alanın puan katsayıları aynı değildir diye düşünüyorum. 1.2 ye 0.8 filan
-
@salihys şirket filan da diyodu oyüzden bilanço yaptım yaaa bütçe yapcaktım şirketi görünce çevirdim ️
-
@ist2015, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@salihys şirket filan da diyodu oyüzden bilanço yaptım yaaa bütçe yapcaktım şirketi görünce çevirdim ️
bende D yaptım ama google arattım bütçe nin tanımı direk soruda verilenle aynı. sağlık olsun.
-
@ist2015 bilanço gelir giderden başka kaynakda sorgular.. neyse artık sonumuz yarın en geç öbürgün belli olur. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.inşallah herşey gönlünüzce olur. korteks hocam aynı şekil seninde.
-
@salihys, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@ist2015 bilanço gelir giderden başka kaynakda sorgular.. neyse artık sonumuz yarın en geç öbürgün belli olur. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.inşallah herşey gönlünüzce olur. korteks hocam aynı şekil seninde.
eyvallah hocam sağolasın hakkımızda hayırlısı
-
@mesutyrlmz hocam sorulardan hatırladıklarım var ama burada online olan mühendislerle birlikte 100 soruyu tamamlayamayız sanırım.
-
@ist2015 Kurum sınavlarında 1 soru 1 puan hiç farklı olan görmedim.