2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Cümleten hayırlı cumalar. İnşallah herkes için en hayırlısının olacağı sonuçları almamız dileğiyle
-
@biriibfli hesap nasıl kapatılıyor ki ... ben bulamadım
-
4 tane yeni duyuruyu görünce bayılmışım gerisini hatırlamıyorum
-
@inflamess cümleten hayırlı olsun anladım :((((
-
Baba 77’e düşsün lütfen
-
@alika28 hocam insallah
-
Şimdi arama zamani arkadaslar arayalim ivedilikle
-
Eğer bugün açıklanmasa GUY ile açıklanır.
-
@alika28 düşer zaten ya 77 dusmezse de artık hayırlısı diyicez
-
Arkadaslar simdi aradim gibi bugun icin zor gorunuyor dediler
-
Bugün açıklanırsa hazır haftasonu kafaları rahat eder. Bence bunu bir düşün sevgili GİB.
-
Arkadaşlar bende çalışan bir arkadaştan aldığım duyuma göre guy sınavı olduğundan dolayı açıklamıyorlarmış öyle söyledi arkadaş . Yalan doğrusunu bilmem söyleneni söylüyorum ama bu gidişle guy , Sayıştay elden gidecek. iyisiyle kotusuyle Dguy geride kaldı . Bence dikkati toplayıp derse bakabilme vakti .
-
@hashus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Allahım cıldırıcam ya nesi zormuş ya 3000 kişinin sonuçlarını açıklamak bi hafta sürer mi ne yaptınız onca gün :(((
-
@hashus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kasıt abi kasıt , burda resmen ve alenen kasıt var .. Evet evet maşallah GİB geç açıklayarak çok kaliteli bir kurum olduğunu kanıtladın ikna olduk.
-
@yorgunsavaşçı valla aynen oyle dediler hocam
-
Guyla sürecin ne alakası var anlamıyorum bir türlü
-
Şimdi tekrar aradım normalde bu kurum hemen açıklar Max. 4 gün olurdu neden hala açıklanmadı , arkasında farklı birseyler mi var guy yüzünden mi diye sordum . Siz ders çalışmaya devam edin önünüzdeki sınavlara bakın hanımefendi dedi . Bizde bilmiyoruz derken ses tonu hiç samimi gelmedi baştan savıcı bir cevapti bana göre . Yine beklicez sözün özü .
-
Bunun guy sınavının olmasıyla da bi alakası olamaz.
Tamamen sabır sınama.
Kalan günleri bari kafa rahat calıssaydık.
Öğrenciyi düşünme sıfır . -
Bende şimdi aradım yorgun baygın bir sesle: ‘’Bugün açıklanması zor gibi’’ dedi ama sağdan soldan aldığım sağlam duyumlar neticesinde taban puan belliymiş optikler okunmuş sadece imzadaymış o bekleniyormuş
-
Daha fazla arama olmasın diye bugün zor diyorlardır, belli olmaz bu işler.