2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@adnan-ötüken taban puan kaçmış:)
-
@adnan-ötüken hocam zaten hazırdır bi hafta geçti üzerinden ..
Bugün gelmez mi ya iyice umutlarım tükendi . -
Ah GİB ah bir sen vefalıydın senden de ümidimi kestim
-
Madem öyle bizde devamlı arayıp bunaltalım bunları belki açıklarlar optik falan buzamana kalmaz gibi geliyor bana
-
Arayın yıldırın onları ehehe. Bugün zor demekerinin sebebi daha aramayın demek arayın dostlar..
-
Benimde hiç huyum değil ama herkes üşenmeyip bi kere arasın bencede belki baskı olursa bi Umut hızlandırırlar.
Numarayı atacak olan var mı ?
-
Guy sınavıyla alakasi yoktur.benim de aldigim duyum başkana Olur'a sunma kısmında bi bekleme varmiş. Muhtemen bugunku toplantiyla alakali bi yoğunluktan ilgilenilmedi.
-
@thorstein-veblen facede biri gibdeki tanıdığı bir yetkiliden öğrenmiş.Güya sorularla ilgili çok şikayet olduğu için gecikmiş
-
@aydıns yok yahu hocam ne itirazı 100 sorunun 100 ne itiraz olsa bu kadar sürmez yav
-
Herkesin aldığı duyumlar farklı ama ortak payda hep aynı ama başkan onayı ama guy sınavı yada çeşitli bahane . Netice olarak optikler okunmuş bir sebepten bekletiliyoruz .
-
Guy la ne alakası var, asıl guy olduğu için hızlıca açıklamaları gerekir. Bu sınava giren 3000 kişiden en az 2000 i guya da girecek. Belki bu sınavı kazanan gidip guya girmeyecek. Konuştuğunuz kişilerde bir insan hatta belkide bir guy, biliyorlar süreci aramayın diyemeyecekleri ortada, ee bugün açıklanır diyemeyecekleri veya bugün açıklanmaz şu gün açıklanır diyemeyecekleri de ortada. Yuvarlak cevap verecekler "oladabilir, olmayadabilir". Yahu onu bende biliyorum zaten.
-
Daha fazla aramayalım diye öyle diyorlar arkadaşlar, yoksa bugun açıklanıp açıklanmayacağı için değil
-
Ahanda bende arıyorum
-
Bugün zor ne ya ne zaman kolaymış bi enter tuşuna basacan
-
Bende aradım ders caçisamiyoz dedim yani calisin beklemeyin bizde bilmiyoruz bu gecmıste kaldı onunuzde bir sınav daha var calisan kazanacak dıe nasihat etti ser verip sır vermiyorlar
-
@victory-carleone, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Ahanda bende arıyorum
Komisyon guy sınavıyla ilgileniyor diyor bizde sizin gibiyiz bir bilgimiz yok diyor adam ulan kıytırık 100 tane soru soruyorlar sorular türünün en kötüsü galiba en kötü soruyu nadıl haxırlarız diye uğraşıyorlar
-
Ayrıca baskanda bılıyotmus durumu yuzlerce tel alıyorlarmış ıletıyolatmıs ama ısrarla aramaya devam edelim derim
-
Mustafa Keser gibi arayip alooooo ne koyyimmm diyip cat diye kapatin arkadaslar belki sasirirlarda sapitti bunlar iyice en iyisi aciklayalim derler.
-
Biz beklemekten bıktık onlar da bıksın.
-
Arayın arkadaşlar arayanda buraya yazsın lütfen