2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Varmı başka arayan dostlar
-
@nopainnogain vallahi doğru. Geçen yıl aramıstım guy sonucları için saat 15.30 larda. Dediler ki calışmalarımız devam ediyor bitince açıklayacağız, bizde bilmiyoruz ama bugun zor. Sonra telefonu kapattım 2 dakika sonra girdim siteye acıklanmıştı
-
@yorgunsavaşçı zaten encok koyanda sinirlendirirende bu bizi
-
@victory-carleone aynen hocam maalesef..
-
@yorgunsavaşçı açıkcası çok şaşırmıyorum bizim kurum genelde böyle ama umut işte
-
Bu iş pazartesiye kaldı anlaşılan
-
Bari pazartesi kesin olsa
-
@shanks ben hala ümitliyim pazartesiye kalmamalı
-
En umutsuz anlarda açıklanır sınavlar
-
Valla böyle ümit etmektense açıklanmayacak diye kodlayip gelirse mutlu olmak hep tercihim olmuştur. Ben ümidi kestim gidip keyfime bakacağım. Kolay gelsin arkadaşlar
-
@victory-carleone O zaman sgk grubunda hep yazdığım söz ile cevap vereyim sana.Umut bu diyarları terk edeli çok oldu.
-
Bugün saat 5 buçuğa kadar daha sabredelim olmadı salıverelim gitsin başka yapacak birşey moral bozmayalım.
-
Hangi numaraları arıyorsunuz arkadaşlar bende bir tane numara var aynısını devamlı aramıyım sıkıldıkça sırayla hepsini ararım
-
Eğer bugün açıklanmasa GUY ile açıklanır. Bence öyle uzatmalarının bir anlamı yok çünkü. Arayalim beyler bayanlar kardeşler bacılar abiler ablalar arayalım umuttur, her arama
-
@dguy aynen katılıyorum,dguy dguy diye diye guy gidecek
-
@kaderik16 0312 387 3345 1330-1336-1344-1348-1349-1350-1351
-
@shanks umudumuzuda kaybedersek elimizde hiç bişiy kalmaz hocam bende benim devamlı kullandığım bir lafı yazayım GÜNEŞ BİZİM İÇİNDE DOĞACAK
-
Danışman wp üzerinden sonuçların akıbeti ile ilgili yazan oldu mu
-
bir de haddim olmayarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum, ülke ekonomik olarak bu kadar zor bir süreçten geçerken kamusal tedbirlerin ve sıkı politikaların uygulanacağını ve bu sürecin kamuya memur alımlarını da etkileyeceğini düşünüyorum..naçizane tavsiyem hazır açılmış sınavları burada vakit kaybederek elden kaçırmamanız..
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Danışman wp üzerinden sonuçların akıbeti ile ilgili yazan oldu mu