2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ultras06 Allahım bizlere yardım etsin.issiz gencler ülke ekonomisi aciklanmaya dguy sınavi haftaya guy sınavı.Suan degisik bir moddayim
-
@zenginmemur amin hocam ,tarihi birgün yaşıyoruz
-
Arkadaşlar sakin ve sabırlı olun gemi su alıyor şuan, cidden dguy'u falan taktıklarını sanmıyorum kurumun üst düzeyleri kur'u takip ediyorlardır. Bir ülkenin parasının sadece 1 günde %13 değer kaybetmesi o ülkenin her şeyinin o kadar değer kaybetmesidir.
-
İyice yıprandı sinirlerimiz.
Gün verin tarih verin açıklamayın sabredelim , beklemeyelim.
Sebebi bile Yok ortada 1 ay açıklamasalar yapacak bişeyimiz Yok.
Bu çaresizlik insanı deli ediyor bunlar son olsun şu gelen ilanlardan biriyle atanıp kurtulalım bu Sınav belasından insaallah . -
sonunda forumda soru tartışmayı bırakıp ekonominin durumunu görebildiniz arkadaşlar çok şükür.
-
@efe ekonominin bizler zaten sonuclariyiz.Issizlik bir sonuctur
-
Bu işin guy la, ya da kur la alakası yok dostlar. Canları ne zaman isterlerse o zaman acıklayacaklar maalesef
-
@zenginmemur ben onunla ilgili bir şey söylemedim dostum. aynı soruyu defalarca tartışmaktan bahsettim.
-
@efe bu ülkede düsunsene iibf mezunu az olsa üretim ekonomisi olsa her yer iibf mezunu ve maalesef hepimiz memurluk istiyoruz hakliyiz cunku iibf okuduk dosya tasimak bimde kasiyer olmak icin diploma gerekmez.Hep yanlis politikalarin sonucu bunlar.İibfler kapatilsin fabrikalar acilsin
-
@efe yok bnde sana sitemde bulunmadim
-
Boşa bekliyoruz vallaha bari Pazartesi deseler
-
@zenginmemur katılıyorum abi. çok net
-
Yok anam yok. Kendime değilde benden hayırlı haber bekleyen babama yanarım demez olaydım gibin sınavları erken açıklanıyor diye şom ağzım kurusun. Adamcağız aramaya korkuyor hop oturup hop kalkıyor rastgele birşey için arasam bile, yazık bu adamın tansiyonu var şekeri var. Kaldı ümit kesmek için 1 saat 15 dk.
-
Korktuğum başıma geldi , bu sınav kıyamet kopsa dün (4. İşgünü) açıklanmalıydı.. Dün açıklanmayan bir sınava her gün “acaba bugün m” diye beklememin anlamı yok, kasten açıklanmıyor Belki de iki hafta sürecek , malum olması gereken vakitte kasten açıklanmayan sınav sürprizlere gebedir .. Bugün de geçtiğine göre ben size naçizane 10-15 günü gözden çıkartın derim
-
Hiçbirşeye değil boşa geçen günlerime acıyorum.
-
Sahiden yazık oldu geçen vaktimize
-
buradaki iibf ci arkadaşlara sormak istiyorum acaba doların bu durumunu siz olsanız nasıl düzeltebilirsiniz ne gibi önlemler alınabilir sizce. bakan konuştukça dolar coşuyor.
-
@eemci şaaakkk bi 10 milyon daha.
-
@eemci ne önlemi "ön"lem mi kaldı önden girdi arkadan çıktı gitti sen hala önlem diyorsun:)
-
Dolar 6.82 oldu.