2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Kac dogrum var onu bile unuttum
-
-
@umuttukenmez hocam cogumuz ayni zaten.
-
Bu mesleğin alternatif diğer bir adı varmı arkadaşlar
-
Şahsen benim ders çalışmama engel olmuyor. Önümde kitaplar açık tekrar ediyorum, neredeyse 10 dakikada bir foruma bakıyorum. Forumla beraber gündemim de sürekli olarak sınav olunca motive oluyorum bile diyebilirim, biraz tersten bir bakış açısı lakin ben de durumlar bu şekilde. Hiçbir şey yapamıyorsanız önünüzde kitaplar açık olsun derim.
-
@cesss yok hocam ama ortamlarda "the guy" adam gibi meslek dersin
-
@umuttukenmez kardeşim ben zaten çalışamadığımı bir önceki sayfada belirttim. Dguyu falan unuttum dolar borcum var benim ve günlük artıyor bin bin. Sana şuan ders çalışma konusunda öneri sunacak son kişi benim ama isminle müsemma umudunu tüketme kafanı boşalt sınavı unut çalış diyebileceklerim bu kadar
-
Şaka maka uzman olsak maaşımız memur maaşına denk gelecek.
-
@vlkrt
Ölmeden mezara gömdüler bizi hocam. -
@ceks74 artık dersede yoğunlaşamadığımız için bazen değişik sorular sorabiliyorum
-
@ceks74 "gelir uzman yardimcisi ama devlet, merkez" deyip aciklama yapanlar var.direk maliye merkez uzman yardimcisiyim diyen de
-
@ultras06 ama devlet bak.. lütfen yanlış anlaşılmasın..
-
DEVLETTTT gelir uzman yardımcısı devlet'i vurgulayarak
-
The guy da fena değil aslında
-
-
@cesss Risk analiz merkezinde olursanız, Devlet risk uzman yardımcısı alternatif olabilir.
-
@cesss kullanirken telif isterim Ahaha :))
-
@ceks74 tabiki kardeşim telife saygı
-
@otuzyılsavaşı hocam Allahını seversen memleketin bu hale gelmesinin yolunu bu dizi açtı
-
Acaba dguy guy gibi değil açıklanması haftalar mı sürüyor