@eemci kısa dönemde faiz artırsan bile düşmez, yapısal reform dediğin 15 sene sürer bizim ülkemizde 55 .Değiştirebileceğin, nitelik katabileceğin hiçbişey yok. Her açıdan dışa bağımlısın sen dışarıya deynek gösterirsen adamlar sana boru döşer, deyneğin elinde kalır. Sen hamsın daha fırına girmeden piştim ben dememelisin, biz boyun eğmeyiz dersin hadi sen eğmezsinde çiftçisi esnafı memuru halkı ezim ezim ezilir.
Şuan tek yapılacak şeyler listesi
1)Allah aşkına şu Suriyelileri bir gönderin kendimiz açız daha
2)kamu mali disiplinini sağlayın, senin benim onun parasıyla peşkeş çektiğiniz kadro verdiğiniz o taşeronlara bir daha dönün bakın
3)audi varken passatamı binecem kafasında olan ne kadar adam varsa kamudan bi çıkarın artık
4)kuru sabitlesen fayda etmez, dalgalanmaya bırakırsan bir günde bile %15 değer kaybeder bugün ki gibi.
Yapacağın tek şey şu an için otarşidir, gelirler politikasıdır bununda ucu niteliksiz adama dokunmaz, senin benim gibi okuyana dokunur.
Dguy* tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@fatihmavcu @otuzyılsavaşı hocalarım şu sonuçlar açıklanmadıkca diyorum ki
"içtiğim sigara muratti, yaşadığımız sanki hayatti..."
Evet bu kötü espri için linç edilmeyi hakettim ameliyatlı yerlerim hariç sırayla vurabilirsiniz -
Kaçırın kaçırın, bir duyduğu bildiği gördüğünü menfaati olmadığı halde paylaşanıda kaçırın. Sonra trollerden medet umun, bugün açıklanmayacak diyen adama zorla bugün açıklanacak dedirttine kadar uğraşın, sonra da adam sizin için değmez deyip çeksin gitsin.
-
@uruk-hai az daha vurun tam ölmedi...
-
RE: 2018 ekonomik krizi
Senin elinde kupa papaz var sadece başka ne kozun var seni sen bağımlısın her alanda. Adamların kupa papaz hariç tüm renkli kağıtları elinde. Ne diye 8 e ihaleye giriyorsun bırak karşı 7 alacak zaten Rusya oynasın elini sen yere ser senin neyine tabiki de bu elle "BATARSIN" . Senin "PAPAZINI" adamlar bir koz dürterek eziyor zaten inim inim inletiyor. 8 e girdiğin ihaleden 4 dahi alacağın kağıdın yok, adamlar kafadan çiziyor.
İşte Türkiyenin kısa ve öz özeti budur..... -
sorular tartışıldıkca daha çok kol bozuktu diyen çıkacak. Sana özel kitapçığı yanlış bastılar komplo düzenlediler çünkü sen mavi hapı seçtin kırmızıyı değil, sen seçilmiş kişisin... abi itiraz edeni gördüm,soru yanlış diyeni gördüm de artık hani kendi yaptığınız doğru çıksın diye bu kadar uğraş niye artık anlayamıyorum.
-
Yok anam yok. Kendime değilde benden hayırlı haber bekleyen babama yanarım demez olaydım gibin sınavları erken açıklanıyor diye şom ağzım kurusun. Adamcağız aramaya korkuyor hop oturup hop kalkıyor rastgele birşey için arasam bile, yazık bu adamın tansiyonu var şekeri var. Kaldı ümit kesmek için 1 saat 15 dk.
-
@avexer bişey olmaz bizim halkımızın % 80 i hep 50 lik 100 lük alıyor akaryakıtı. Dolar 50 lira olsada farkeden durum yok yani.
-
@nonbisinidem her yerde görüyorum. Karışmayım bana düşmez diyorum ama dayanamıyorum, napalım hocam biz de mi 7 ay bekleyelim sgk da yazılı bir sınav yok mülakat bekliyorsun bunda mülakata kalıp kalmayacağını bekliyorsun. Önümüz bayram insanlar ahiret sorusu soran eş dosta en azından şu kurumun mülakatına kaldım yazılı sınavları geçtim elimden geleni yaptım bundan sonrası nasip deyip dik durmak istiyorlar, boyunları bükülsün ezilen büzüle cevap verememek istemiyorlar. Üstüme düşmez ama şu SGK ile kıyaslayıp durmayın artık lütfen ricam.
-
@nonbisinidem senden rica ediyorum kibar şekilde bak bir daha oku da utanırsın belki verdiğin cevapla karakterini belli ediyorsun. Ne sgk 9. Proymuş beklediğinden de bize ne o zaman.
Dguy* tarafından gönderilen son iletiler
-
@genclerbirlikli Ben taraflı yaklaşırım siz tarafsız gözden bakın ona göre davranın bitircekseniz de bitirmeyecekseniz de. Burda değil tüm başlıklarda insanları bir küçük görme, üstünlük taslama, sürekli tecrübeden derya deniz olduğunu belirtme, herkese karşı alaycı yaklaşım, onur kırıcı hareketler hakim. Nereye kadar iki taraftan biri alttan almak zorunda kalacak ?
-
@nonbisinidem utanman olmadığını gerçekten çok güzel belli ediyorsun halbuki utanmak erdemdendir, battıkça batıyorsun farkında değilsin. Neyse ne cevap verirsen ver, seni etiketleyip cevap yazmayacağım kardeşim bu kafayla daha çoooooookkk beklersin sen anlaşılan, gene de gönlünce olsun...
-
@nonbisinidem seni Allaha havale ediyorum, bak hala dalgaya vurup alaycı konuşuyorsun gene de bozmaya çalışmıyorum seni. Peki dediğin gibi olsun kolay gelsin.
-
@nonbisinidem yazdıkların dursun şurada. Eleştirilen ben değil, sen olursun. Utanan da ben değil, gene sen olursun. Tartışmaya niyetim yok zaten niyetim olsaydı dik davranırım ben "rica" ettim senden, verdiğin cevaplar ortada neyse gerek yok uzatmaya.
-
@nonbisinidem senden rica ediyorum kibar şekilde bak bir daha oku da utanırsın belki verdiğin cevapla karakterini belli ediyorsun. Ne sgk 9. Proymuş beklediğinden de bize ne o zaman.
-
@nonbisinidem her yerde görüyorum. Karışmayım bana düşmez diyorum ama dayanamıyorum, napalım hocam biz de mi 7 ay bekleyelim sgk da yazılı bir sınav yok mülakat bekliyorsun bunda mülakata kalıp kalmayacağını bekliyorsun. Önümüz bayram insanlar ahiret sorusu soran eş dosta en azından şu kurumun mülakatına kaldım yazılı sınavları geçtim elimden geleni yaptım bundan sonrası nasip deyip dik durmak istiyorlar, boyunları bükülsün ezilen büzüle cevap verememek istemiyorlar. Üstüme düşmez ama şu SGK ile kıyaslayıp durmayın artık lütfen ricam.
-
Yarım saate açıklandı açıklandı, açıklanmadı ekime kadar... Ekim sağolunsun der, işime gücüme bakarım bu ne lan delirttiniz lan beni lan beni delirttiniz...
https://youtu.be/DvgdUiqbEkg aynı bu durumdayım ki yalnız olmadığıma da eminim... -
@avexer bişey olmaz bizim halkımızın % 80 i hep 50 lik 100 lük alıyor akaryakıtı. Dolar 50 lira olsada farkeden durum yok yani.
-
@eemci kısa dönemde faiz artırsan bile düşmez, yapısal reform dediğin 15 sene sürer bizim ülkemizde 55 .Değiştirebileceğin, nitelik katabileceğin hiçbişey yok. Her açıdan dışa bağımlısın sen dışarıya deynek gösterirsen adamlar sana boru döşer, deyneğin elinde kalır. Sen hamsın daha fırına girmeden piştim ben dememelisin, biz boyun eğmeyiz dersin hadi sen eğmezsinde çiftçisi esnafı memuru halkı ezim ezim ezilir.
Şuan tek yapılacak şeyler listesi
1)Allah aşkına şu Suriyelileri bir gönderin kendimiz açız daha
2)kamu mali disiplinini sağlayın, senin benim onun parasıyla peşkeş çektiğiniz kadro verdiğiniz o taşeronlara bir daha dönün bakın
3)audi varken passatamı binecem kafasında olan ne kadar adam varsa kamudan bi çıkarın artık
4)kuru sabitlesen fayda etmez, dalgalanmaya bırakırsan bir günde bile %15 değer kaybeder bugün ki gibi.
Yapacağın tek şey şu an için otarşidir, gelirler politikasıdır bununda ucu niteliksiz adama dokunmaz, senin benim gibi okuyana dokunur. -
Yok anam yok. Kendime değilde benden hayırlı haber bekleyen babama yanarım demez olaydım gibin sınavları erken açıklanıyor diye şom ağzım kurusun. Adamcağız aramaya korkuyor hop oturup hop kalkıyor rastgele birşey için arasam bile, yazık bu adamın tansiyonu var şekeri var. Kaldı ümit kesmek için 1 saat 15 dk.