2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks gelecek zaman kullanmasaydin iyiydi , ben delireli çok oldu , hem de mis gibi tertemiz
-
@sessessc kesinlikle katılıyorum hocam size.
-
@ilanmılano tsrkler simdi hatırladım doğru yaptığımı...gerildim gece gece
-
Yarın arayacağım kyk yapılandırmasını erkenden almayi biliyorsunuz ama iş sınav sonucuna gelince bekle babam bekle , yok öyle yağma diyeceğim
-
@can-mavi Kamu tasarrufları sebebiyle karanlikta giriyorlarmış sonuçları
-
@ilanmılano maliyeden her şeyi beklerim , 500 lira odenegimizi tenkis eden kurum sonuçta
-
@bydaler transfer harcamasinin tanimini vermişti soruda digeride buydu
-
- iş gününün şafağına da az kaldı
-
@can-mavi dguy yüzünden Sayıştay da rahat 5 net kaybettik sanırım hocam
-
@okanugur değil 5 net bence sayıştay I tamamen kaybettik
-
@can-mavi sanırım gerçekten öyle , dguy çalışması üzerine bir hafta hiç bozmadan gidebilsek şuan kalbim heyecanla Sayıştay ve guy beklerdi sanırım. Hayırlısı hocam artık
-
@okanugur sayıştay i beklerken de kaymakamlık elden gider , kaymakamlık beklerken ise vmy elden gider ... beklemenin kısır dongüsü - canurkse
-
@tugaygunes, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@bydaler transfer harcamasinin tanimini vermişti soruda digeride buydu
@bydaler tanım da iste gelir dagiliminim kamu araciligiyla el degistirmesi tarzındaydı. kolay sorulardandi meraklanmayın sorun çıkmaz
-
@can-mavi vmy sınav tarihi hakkında bilgi var mı hocam
-
Vmy sinavini basvuruya tekrar acarlar mi ?
-
@okanugur Sayıştay elden gidiyeeah kaymakamlık geliyeah yeter be biktirdiniz milleti var ya bu dguy taaa en basında gelmeliydi
-
@okanugur iptal olduğunda kaybettim ben simdi canim isterse vakit gecirmek icin girerim
-
@tugaygunes tanımı vermiş ve şıklarda transfer harcamasını işaretleyecektik o zaman ..tskr ederim
-
@bydaler aynen
-