2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gstrusa ya hocam hadi işine ya. ilk iletini yazmışsın gecenin bilmem kaçında. millet burda dört atıyor zaten. git başka mecralarda eğlen. kesin açıklanacaksa da sana kalsın bu bilgi. ortaya atma böyle. güzel beddua yersin.
-
@gstrusa marjinal sosyal fayda=marjinal özel fayda olan sık değil yani hocam öyle mi yanlış mı yazdiniz acaba?
-
Ya bırakın şunu aklınca bizi trolliyor sırf bunun için hesap açmış
-
@hagi Pazartesi ola hayrola diyelim iyi geceler
Admin notu; 10 dk önce üye olup vay şu gün açıklanacak diyenlere itibar etmeyin!!!!
-
Dogru ya da yanlis soyluyor bilemem ama sizin su saldirgan tavrinizi gördükten sonra duyumum olsa gelip burada paylasmam. Bi pazartesiyi bekleyin aciklanmazsa linc edersiniz.
-
Arkadaş her bilgi verene duyumunu söyleyene saldırmayın ya. Kendin inanmak zorunda değilsin adama niye saldırıyosun ?
-
@hickskaldor Sen Sgk beklemedin herhalde orada bunun gibi belki onlarca troll geldi geçti tek mesaj tek konu direk duyum insanlar gece yatamadı açıklanacak diye sonuç hiç biri tutmadı kendileri de bir daha uğramadılar daha doğrusu uğradılar ama sadece mesajları okumak için mesaj falan atmadılar hatta birinin adı umuttu dalga geçer gibi.Bu da onlardan biriyse hiç şaşırmam he ayrıca ilk gün değil ikinci gün guy sorularının hazırlandığını çok daha sağlam kaynaklardan öğrendik ama yinede sen bilirsin
-
@lex-fori onun cevabı net eşittir. Yanlış yaptım ben. Yani yanlıs okumusum soruyu. Diğer soruya gelinc kapasite olması lazım ama gib neyi kabul eder bilemem.
-
Vergi kapasitesinin öyle bir tanımı hiç duymadım kaynak var mı?
-
@saitulukurt Araştırıyorum hiç bir şey çıkmıyor safi yada gerçek vergi kapasitesi diye direk yükü çıkıyor soruyu eksik yazdılarsa şaşmam
-
Arkadaslar sizce kacla kapatir. Celiskili soru sayisi coktu o yuzden ben 77 ile kapatir dusuncesindeyim. Sizler de son dusuncelerinizi yazin.
-
Bence 77 +1 -1
-
@furken ilk ve son düşüncem 76 şu 80 üstü yazanları hayranlıkla izliyorum ne kadar güzel yazıyorlar hele birisi var 85 mi ne yazmıştı bayıldım
-
Bende ilk kez tahminde bulunayım bari sınava 3000 kişi girdi ortalama puanın 75 civarı olduğunu düşünüyorum(3000 in sağlam tayfa olduğunu düşünerek) yani 65 in altında pek kimse yoktur 85-86 civarının üstündeki kişi sayısı da fazla değildir. Ama tabi 1500.aday değil ortalama 650-660. Adayın gireceğini düşünürsek 79-81 aralığını muhtemel görüyorum.
-
@hickskaldor esasinda ben 3000in hepsinin saglam tayfa oldugunu dusunmuyorum. Mayis 2017 guy ile yerlesen ve ilan geldikten sonra rahat kafayla fazla calismadan girenlerin azimsanmayacak miktarda oldugunu dusunuyorum. Umarim hakliyimdir:))
-
@furken umarım. Hepimizin umudu o
-
Anket 82-83 gözüküyor,ama benim kendimce yaptığım ve bazı verilerlede pekistiridigim düşünceme göre 81 den aşağı 85 ten yukarı olmaz ....umarım yanılırım ve düşük kapatır,,iyi Gece ler
-
Trol mrol ama iyi konustu keske dogru olsa dissallik sorusu ins dedigi gbidr
-
Hazir 83+ cilar yokken yazalim. 78 veya 79.
-
@beveridge-eğrisi Ben direk 80 diyorum düz olsun bizim olsun