2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@biriibfli hocam bence iner. En yüksek 78 doğruyla kapatır. Burdaki arkadaşların dediği gibi 80+ kapatması süpriz olur.
-
@g-uzmanı ankete spekülasyon yapmak amacıyla katılan da çok oluyor ben forumda ve facebookta yazanlardan 86 doğrudan fazla yapanı görmedim. İzmir için anketlerde 78-79 ortalama gösteriyordu 70le kapattı çok itibar etmeyin oraya.
-
@reagan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar amacım kimseyi trollemek falan değil.. ben iki sınavada girdim girmeyen birinin yorum yapması saçma olur zaten.. 70 kuralını sormuşlardı geçen yıl sınavdan 2 saat sonra haberimiz olmuştu.. KPSS’de 40 soruda 8 yanlış yapan ben o sınavda 24 de 18 yapmıştım atmıyorum KPSS’nin üzerinde onlarca sorusu vardı. Bu sınavda 1 yıl çok özverili KPSS çalışan biri 70 soruyu kalem oynatmadan yarım saatte bitirir demogoji yapmıyorum bunu onlarca arkadaşta böyle söyledi..kalan 15 soru orta zorlukta.. son 15 soru zor bile denmez sadece alışık olunmayan sorulardı.. kendi yorumum ve çevremden duyduklarım bu şekilde.. sınav açıklanırda 76 lar 77 lerle kapanırsa özür dileyecem herkesten ama imkanı yok böyle birşeyin.. kamuda guy olup KPSS puanı çok iyi olan onlarca kişi girdi sınava.. buralarda takılmıyorlar..ne demek istediğimi açıklanınca anlayacaksınız.
-
@reagan valla gecen senenin guy sorularina bakiyorum simdi ozel fon ve kist amortisman tuzak soru ikiside geldi bu sene dguyda soru olarak. Gerisini kalem oynatmadan gozumle cozuyorum simdi. Bu sınavda tartışmali 15 soru sayarim sana. Bu sinav 79 u bir puan gecsin herkesten ozur dileyecem ve kapayacam uyeligimi.
-
@beveridge-eğrisi inş siz haklı çıkarsınız
-
@beveridge-eğrisi hocam ozel fon sorusunda nerde tuzak vardi onu da mi yanls yaptik
-
@biriibfli yok hocam bizim için tuzak sayilmaz da ozel fona almayip baska kayit yapanlar olmus galiba.
-
@beveridge-eğrisi oh tamam hocam korkuttunz beni bi yanls daha cikti dedim
-
@beveridge-eğrisi kardeş sana katılıyorum geçen sene guy sınavı için herkes çok hazır bir şekilde girdi zaten hemen sonrasında kpss vardı ve 82 yle kapatmış bir ilde bile kurum sınavı 82 yle kapattı bu sene bu dguy sınavına bir çok kişi tutuklandı atanıp başvurdu ve çoğu hazırlanmadan girdi dediğin gibi bu sınavda düşürücü en az 15 soru vardı guy sınavı bu sınava gore çok daha kolaydı o yönden benim sınavdan çıkınca düşündüğüm 82 nin üstüne cikmayacagiydi ama şimdi bende 80 bin üzerine cikmasinin çok zor olduğunu düşünüyorum
-
@james-buchanan dostum sen neden yapılan yorumlara sürekli beni etiketliyorsun , eğer okumam içinse merak etme okuyorum , eğer "al sana cevap" için ise yine okuyorum yani
-
Bugun belki 13.30 a kadar acıklarlar diyordum
-
@ff 81 ile kapatması muhtemel
-
@vlkrt İnşaallah tahmin ettiğiniz durum ile karşılaşırız fakat ben de açıkçası çok düşük olacağı kanaatinde değilim.
1.Erginlik sorusuna 15 yaşında olmak şıkkı
2.Dışsallık sorusuna msf=möf olan şıkkı
3.Şüpheli alacak sorusuna 280.000 Şüpheli Ticari Alacaklar hesabı alacaklı olan şıkkı
4.Geçmiş yıllar kârının borçlu olduğu sorusuna kar dağıtımı şıkkı işaretlemiş olmama rağmen forumdaki tartışmalar nedeniyle yanlış kabul ettiğim bunun dışında 88 doğru yaptığım (Olağanüstü durumlar hariç soru kaydırma gibi.) bir sınav oldu. Bu yüzden tahminim sizin beklediğinizin dışında olabilir.Ama tekrarlıyorum inşaallah tahmini taban beklentisi en az olan arkadaşımın da tahmininin altında gerçekleşir sonuç. -
@beveridge-eğrisi sayar mısın 15 soruyu tartısmamalı olanı
-
@g-uzmanı kpss kaç hocam
-
@g-uzmanı borclu olan gecmis yillar kari degil donem net kariydi
-
78 Max kapatır
-
@can-mavi 3 yıldır bu forumu takip ediyorum kardeş senin kadar gevezesini ilk defa gördüm. Yazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamadım. Bi sus artık forumdan soğuttun yemin ederim
-
@tysbyno-hi 2017 KPSS sonucunu sormuş iseniz P48 82 puan
-
@beveridge-eğrisi hocam sen zaten iyi yapmıssin 84 dogru imeceye baksan ne olcaktiki bu sınavda?