2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bydaler valla hocam onu bilmem. ben "ceteris paribus" 78 diyorum. ezbere sorularla merkez uzmanı alıyorlarsa da "nitelik" hususunda biraz oturup düşünmelidir bu soruları hazırlayanlar. inşallah öyle değildir, bunu kendi sonucumdan bağımsız söylüyorum.
-
O dizi muhabbetlerine girilmiş
-
@murky valla bu çıkmış soru konusunda size katılıyorum. Ben de burada öğrendim sınavdan sonra dedim ne anlamı var o zaman. Ama ahlak timsali de kesilmeyeyim bu bug'ı bilseydim ben de çıkmış soru bakardim sadece. Soru düz kpss çalışan kişiler için bence max 86 87 olabilecek bir sınavdi.
-
@zenginmemur onlar biz uyuyunca gelirler:)
-
@zenginmemur hocam senin kaç doğrun var?
-
@murky insallahhhhhhhh
-
13 reason wht
-
@shanks why
-
@bydaler nihayetin de aynı konular yıllarca ne soracaklar dönüp dolaşıp benzer şeyler soruluyor. Ama gecen seneki guy sınavından itibaren hissedilir fark var geçen seneki guya girdim bolca çıkmışlar soru çözdüm. Kpss puanim 83.5 tu yazdığım il 82 küsür le sınava çağırdı. 83 dogruyla da mülakata kaldılar. Ben kalamadim nasipte yokmuş. Yani sadece çıkmış soruyla olmadı. Ha yapan olmuştur belki çıkmış sorular da ama zor. Bu dguy sınavında sadece guy sorularını çözüp 80 üstü yapan varsa helal olsun.
-
Moralinizi bozmak istemem ama 135le kapatacak gibime geliyor. Umarim yanilirim:(((
-
Abi "gib çetesi" falan kurdunuz da söylemiyor musunuz bu sınav cidden 80 üstü ile kapatacak bi sınav değil ben sınavdan çıktığımda 100 doğru bekliyordum ya sonrasında doğrularımı dahi hesaplamadım soru tartışmalarından
-
Yok mu duyumm biri cikip yarin aciklanacak dese keske
-
Guy sınavı sonrası OECD kapısının önünde nöbet tutardık. Başkanın arabasını bahçede görmek heyecanlandırırdı. Yada içeride ışıkların açık olması... Şuan DGUY ve GUY'un peş peşe olması biraz bu durumu bozdu sanırım. Üstatlar GUY sınavı sorularını hazırlamakla meşguller. İnşallah bitirmişlerdir de şu DGUY sürecine odaklanırlar. Mülakat sonucu olmadığı için açıklanmasında herhangi bir bürokratik engel olduğunu sanmıyorum. Yani alımı geciktireceklerse bile sınav sonucu açıklarken değil, mülakata çağırırken süreyi uzatırlar.
-
@alperen-turkuaz valla sende haklısın bende hakliyimbenim fikrim 80 altını görmeyeceği... dediğin gibi nasip
-
@zenginmemur evet biz geldik biraz siz dinlenin 80. Üstü 84 altı kapatacağını düşünüyorum hala
-
@alperen-turkuaz, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Forumu sessiz sessiz takip eden çok kişi var. Allah için 90 ve üstü kim yaptıysa çıksın söylesin. Seni tanımak istiyorum yiğidim
90üstü nasi oluyo zaten 90 soru var :))
-
@beylerbeyi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@alperen-turkuaz, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Forumu sessiz sessiz takip eden çok kişi var. Allah için 90 ve üstü kim yaptıysa çıksın söylesin. Seni tanımak istiyorum yiğidim
90üstü nasi oluyo zaten 90 soru var :))
Pardon başlıklar karıştı
-
@zenginmemur evet sayfayı dönüşümlü olarak ele geciriyoruz, bi onlar geliyor bi biz geliyoruz:))
-
80 ustu kapatr diyenlere sinir olanlar
-
Dguya ozel hazrlanmadim yaklasik 1 sene oldu kaymakammlik calsiyorum kpss ilk 200 puanlarim var p 48 86 kusurlerde snavda ilk turda yaklasik 15 soruyu bos birakmsm biraz degsik geldi snav annda sonra dondum onlari yaptim cikinca baktm herkes 90 diyor dedim ben kazanamam calisan arkadaslar iyi yapmstr diye dusundum burda yayinlanan sorulara gore 10 12 civari yanlsim var gibi snavinda 79 80 civari kapatacagini dusunuyorum.