2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@eliff evet hocam dershaneden de teyit ettim simdi arkadaslardan
-
@maesteo genel sure oyle hocam ama dedigim gibi sadece iflasta temyiz ve istinaf 10 gun
-
Tuğrul koçer daha önce iki kere söyleyip te tuturamadigi için kaybolan prestijini yeniden kazanmaya calisyor.. başka bir şey değil,adamdaki azme hayranım,gelir idaresi bile adamı tutmuş olabilir milletin gazini alsın diye..Ilk başta onem verirdim dediklerine lakin artık 1.05 lik oranları tutturmaktan başka bir işe yaramıyor,insanlara umut veripte açıklanmadiktan sonra bence vebal aldı susssun artik
-
@bydaler Doğru mu değil mi bilmem ama bayram öncesi için umut kalmadı onu biliyorum
-
Narca diye biri vardı o da mı yalan söylüyormuş yani şimdi anlamadım
-
@lilith hocam yalan söylüyormuş demek ne kadar doğru bir ifade sizce ? burada duyumlarına güvenenebileceğimiz nadir kişilerden biriydi o arkadaş. duyumları gerçekleşmeyebilir zaten kesinlik vererek hiç konuşmadı ama bu yalan söyledi demeyi gerektirmez.
-
üstadların tatilde olduğu bu yüzden açıklanmadığı bana mantıklı geldi o yüzden bayramdan sonra açıklanması da çok muhtemel boşuna beklemeyelim yani
-
@narca bu arkadaşın duyumu ile ne alakası var konunun? Adam son aşamasına kadar bilgi verdi , siz GİBi aradığınızda yetkililerin “çalışmalara devam ediyoruz” dediğine bakmayın , ne çalışması bu altyapı üstyapı mı yapıyorlar bina mı dikiyorlar ?? Şuan adım gibi eminim liste felan hazır ve olağanüstü şekilde imzayı bekliyor , bu izin mevzu doğru olabilir , aksi takdirde bu gecikmenin başka mantıklı açıklaması olamaz
-
@lilith sırf bu zihniyet yüzünden buradaki insanlar da mahrum kalıyor duyumlardan, bilgilerden..emin olun kesin bilgiye sahip olan insanlar vardır, yazmıyorlar haklı olarak..tuğrul koçerden önce özelden yazıp haber verdiğim iyi niyetli arkadaşlar oldu imzası beklenen üstadın izinli olduğunu..foruma yazmayacağım maruz kaldığım durum yüzünden diye de söyledim o kişilere..kimsenin özel kalemi değiliz, özel olarak bilgi verilen kişiler de değiliz..ne zaman ne duyduysak onu paylaştık..ve artık yazmayacağım..buyrun beyin fırtınası yapın..
-
anlaşılan o ki bayram sonrasına kaldı artık.hayırlısı...
-
ve son olarak komisyondaki hiç bir üyenin yerine kimse imza atmaz.bu ciddi bir sorumluluk.ben bir grubu sınav yapıp soru hazırlasam siz benim yerime imza atar mısınız? kimse bu sorumluluğa girmez..herkese başarılar..
-
@narca hocam son olarak belki kulağiniza gelmistir cokca tartismada yapilmis sinav kac dogruyla kapatir?
-
@otuzyılsavaşı bence guy sınavı akşamı dguy u açıklayabilirler
-
@eliff guy la beraber açıklayacaklarını sanmıyorum
-
@eliff
inşallah hocam... -
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@narca hocam son olarak belki kulağiniza gelmistir cokca tartismada yapilmis sinav kac dogruyla kapatir?
Arkadaş bir sürü sitem etti , dert yandı , kendisine yöneltilen haksız bir söze kızdı , bu sebeple yorum yaptı , hemen arkasına kaç doğruyla kapatti diye sormak , pes
-
@narca hocam sen buradakilere bakma ben en azından kendi adıma verdiğin bilgiler için Allah razı olsun diyorum çok teşekkürler .
-
@kuşçubaşıeşref al benden de o kadar
-
@narca bazı kişiler için o fırtına hiç gerçekleşmeyebilir hocam
-
@can-mavi simdi bak burda sen karısmayacaksin.Bu olayla senin bir ilgin yok.Ortamı gerginlestirmeye hakkin yok.Benim niyetim kotu degil.Ne var bunda hemen atliyosun.Kac dogruyla kapatmasi belki benim icin aciklanmasindan daha önemli.Fark ettiysen zaten duyumla ilgili bir yirum yapmadim.Mantiken zaten er yada gec aciklanacak ve aciklandiktan sonra ertesi gun is basi yapmayacagimiza gore ben sakinim.Ne olur sakin bir kisilik hak hukuk edebiyati yapıp gibi gozukup seni ilgilendirmeyen konulara karisma iyi gunler