2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sayın Naci Ağbal 'ın bu iş den haberi varsa gülüyordur bize, bir de benden şikayet ediyordunuz daha sınav sonucu açıklanmadı diye
-
@gannicus Beni arayacaksınız demiştim diyordur.
-
@shanks kesin geçiyordur içinden
-
Bakan bey tivit attı altına yorumlayalım,ilk yorum benden
-
@istatistikçik ne diyor teitte
-
@teslame bunu bendenduydum ama sonra 600 kişi icin kazanilmadan böyle şeyin yapılması biraz atıl uğraş gibi geldi ,guy icin bile böyle yapılıyorsa daha fazla kişi ....
-
@teslame Biz de var mı bilmem de farklı dallarda böyle birşey var
-
Bana süreci kasitli olarak uzatiyorlarmis gibi geliyor. Dguy ve guyun aciklanmamasi vmy nin ertlenmesi. Tesadüf olmamali sanki
-
@victory-carleone Teknoloji ve büyüme ile ilgili bir tivit.Ne yazarsa yazsın altında beni bulacak bundan sonra:))
-
Pazar gunu sinav sonucu aciklanmasi günahtir.
-
Alım yapıyorsun nereden baksan 6 ay-1yıl sürüyor.Şu süreci hızlandır ki kazanamayanlar Komiser yard. ve polislik için başvursun.İşin aksi tarafı onlar da alım sürecinde çok hızlılar.Şimdi bunu beklerken o da yanacak.Ne kadar plansız,programsız işler bunlar
-
@duymhuyguy tamam
-
@gannicus gelen gideni aratir murphy kanunlari
-
@cag317 kesin mi gibi? Trolsen beddua etcem yarin sana
-
Yarın saat 15:00-16:00 civarında şebekenin çektiği bir mekanda olun arkadaşlar
-
Arkadaş 1 yıl önce üye olmuş lakin ben inanmakta kararsızım çünkü biri sinek kovucuyu prizden çıkarınca bir sinek gördüm o arkadaşa da inanmıştim zamanında, bu sefer inanmıyorum bütün inancımı kaybettim( inş açıklanır tabii)
-
@uvb007 3 ay önce üye olmuşsunuz yok sıfır beklentideyim yarın da kesin açıklanmayacak. Yarin öğlen 12de etkinliğime katılıp bu hafta sa sağ çıkmaya çalışacağım ins
-
@uvb007 hocam aldığım en değişik tarzdaki duyum
-
@uvb007 köydeyim bu duyum için dağ başına çıkacam
-
@uvb007 bu zehirli ok işte atmayın bunu