2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sinavin aciklanmasi icin tum sartlar olusmus aslinda.Herkes umudunu kesmis. ️
-
Başıma bir şey gelmeyecekse açıklanmayacaksa şu saatten sonra Cumartesi 12:30’a kadar açıklanmasın bari. Olmazsa moral bozukluğu ile guyu da kaybetmek ağır yıkıcı olur. (İçsesin dışavurumu)
-
@alika28 bunlar cuma açıklar moral bozarlar
-
@haydarr inan olsun bakmam interneti her şeyi bırakırım kapatırımmyazan eden olursa kaçla kapattığını söyleme derim arayana dguydan bahsetme derim. Cumartesi 12:30’da bakarım. Yaparım valla hocam . Perşembeye kadar süre tanıdım gib’e kendimce
-
@alika28 evet yarında aciklanmayacaksa artik guyla birlikte acıklansın
-
@alika28 hocam valla sen istemesen de onlar seni bulur arar söyler bende cevaplara bakmiycam diyordum bakmasan da kulağına geliyor cikarkejn yemek yediğimiz yerde konuşuyor lar otobüs e bindim arkamda oturanlar konuşuyor . Bı şekilde seni buluyolar
-
@haydarr sen de haklısın kardeşim
-
Herkes ders calisiyo galiba
-
Ya bu imecede 2012 guy bana mı zor geldi ? Neymiş o ya
-
Günaydın. Sınav duyuruları 503 hatası veriyor mu sizde de?
-
@istatistikçik evet
-
Arkadaşlar siteye erişim saglanamıyor. Siz girebiliyor musunuz
-
@pozitifdışsallık şimdi duzeldi
-
Ana sayfaya baglanıyor duyurula baglanmıyor
-
@can-mavi bu da gol degil
-
Sabah sabah kendime geldim heycandan.
-
@james-buchanan ben burda önceden de söyledim .hazır ama okunmuyor diye.daha diyorsunuz ki toplantı varmis soruları tartisiyorlarmis .tabi bu adamların işi gücü yok toplanıp toplanıp bu kadar zor ve tartışmalı olan soruları tartışıyorlar .siz istediğinize inanın .bundan sonra bi şey duysam da yazmicam buraya .nasıl olsa bi toplantı muhabbeti yine çıkar .sınav sonucu cuma akşamı açıklanırsa sınav öncesi şaşırmayın .hadi herkese kolay gelsin
-
@voice çok şaşırtıcı değil ki zaten hocam
-
@voice toplantı olayı beni de bayağı güldürüyor
-
Bence toplantı gerçek arkadaşlar adamlar yalan mı söyleyecek toplanıp okey oynuyorlar işte