11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@hahamas hocam peki bu sinav var diye her iki sinava basvurmayanlarin hakki ne olacak?
-
@can-mavi ben de hala gözüküyor hocam
-
@gigi güzel bi soru
-
@gigi hocam zaten sayıştay sınavının parasını verdiğimizde daha müfettişlik ilanının bahsi bile geçmiyordu. sayıştay için öyle bir şey söz konusu bile değil. ziraat bankasınada sıralama bize gelmeyebilir riske atmayalım diye başvurdu bir çok kişi. nerden bilirdik ki 1890 kişinin başvuracağını. aile olarak durumu iyi bir aileden gelmiyorum ama o riski göze alamayıp 100 tl verdim yinede.
-
Bende de giriş yeri hala görünüyor arkadaşlar
-
Aradim ben bize verilen bilgi yok diyor vdk
-
Sayfayı yenilemekten parmağımız ağrıdı yok mu kurumda tanıdığı olup haber alabılecek birisi
-
Bence ertelenmeyecek gibi
-
Yahu arkadaş bir açıklama yav bu kadar kişi bekliyor ertelendi ya da ertelenmedi yaz gitsin.
-
@gigi banada öyle geliyo ama kazanmakta zor bilmiyorum
-
Saat 3 oldu nerdeyse heralde erteleme yapmazlar bu saatten sonra..
-
Twitter ı olan varsa başkan beye sorabilir mi , görünce cevaplıyor çünkü
-
Ben sordum cevap yok arkadaşlar 2 saati geçti
-
Muhtemelen mesai bitimini bekliyorlar açıklama için yüklenme olmasın diye kurumlar yapıyor bunu.
-
Ben de saatler önce sordum belli olsa eve gideceğim ya bu kadar olmaz ki
-
Bu saatten sonra ertelenmez gibi.Mesaj atılan mufettisler hala stabil mi
-
Arkadaşlar Merhabalar,
- Başvuru sayısının Az kalınması, Daha nitelikli adayların Sayıştay sınavına girmiş olması gibi nedenlerden dolayı ertelemenin gündeme gelmesi. VDK açısından Prestij kaybının Göstergesidir. Yıllarca Pislikleri Halının altına süpürülmesi, ve Bugün ihtimalliyle halının Kaldırılmak istenmesi Şahsen beni çok rahatsız etti. (Ve benim hangi Kurumda ne görevde olduğumu bilen arkadaşlarım, Neden Kurum değiştirmek istediğimi Daha iyi anlamışlardır diye düşünüyorum)
2.Başvuru sayısının azlığının nedeni Kurumun düşündüğü gibi değil, Ben hemen açıklayayım Neden böyle.
- Evet Sınavların çakışması bir etken. Ancak ana etken değil.
- Bence ana etken, VDK gibi bir kuruma güvenin azalması, Gerek kontenjan doldurmama konusundaki özensizliği, gerek yetkinlik sınavlarının kasıntılıktan ziyade gereksiz dinamikliği. Mevzuat böyle dayatılarak öğretilmek, Eğer gerçekten mevzuat öğretmek istiyorsan, Yıllarca İktisat, Muhasebe, Maliye, Hukuk kitaplarını yalamış yutmuş. Meslek ve Vatan aşkı içerisinde bulunan genç dinamik istekli arkadaşlara öncelik vereceksin, Torpile, Mühendise Vs. değil.*** Benim düşüncem sınavın ertelenmeyeceği yönünde. 1-2 saate Hüseyin Üstad gerekli Açıklamayı yapacaktır (Tweet Yoluyla)
Saygılarımla,
-
@sucuklu_oralet kulağınıza gelen biseylermi var yoksa
-
Ne zaman belli olcak yoruldum beklemekten
-
Ben böyle saçma bir iş görmedim. Sınava bir hafta kala kurum başkanı ertelenme ihtimali var deyip bütün motivasyonumuzu alt üst ediyor. Ösym kendi hatasından sınav erteleyip vmy ile aynı güne sınav koyuyor. Ne para iadesi yapıyor ne bişey. Yine başka bi kurum bugüne sınav koyuyor. Herkes uyarıyor aynı güne başka sınavlar var diye umursayan yok. 1 yıl sınav bekliyoruz aynı güne bir sürü sınav koyuyorlar. Akıl alır gibi değil! Saat 3 olmuş sınava" 5 gün" var açıklama bekliyoruz...