11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@onuktekin yok hocam bu sinav sayistay icin ertelendi diyenlere lafim eksik biliyolar.Bu kurum ici bir sorun
-
@zenginmemur hocam ne gibi bir kurumici sorun olabilirki.merakimdan soruyorum
-
@emre1910 yani ne bileyim hocam ilk bastada yazmistim alim askiya alinir.Yada sayiyi arttitiriilar onun gibi iste birinciside yine magduritetvolcaknikincisi daha mantikli gibi
-
@zenginmemur Hocam olabilir de aslında. Fakat her sınava en az 300 kişi gelmemiş oluyor. İlana çıkılan sayıdan da fire veriliyor. Belki bu yüzdendir. Belki de sizin dediğiniz gibi kurum içi başka bir sıkıntı olmuştur. Belki sorularla ilgili bir problem olmuştur. Sınav yerleriyle ilgili de sorun olmuş olabilir. Çok fazla ihtimal var. İnşallah nedenini açıklayabilecekleri bir durumdan erteleniyordur.
-
@onuktekin evet özeti bu bnce.Nedeni makul olmali.Yoksa sayistay var diye sınav mi iptal olur?
-
@zenginmemur olur hocam ama şimdi iptal olması makul değil. Tek başına iptal olmamalı en azından. İptal olacaksa ÖSYM de bu sınavdan dolayı sınav başvurularını yenilemeyenlere imkan vermeleri. Ptt de saatini değiştirmeli. Tek başına yaparsa adaylara sadece Ptt kalıyor. Ona da kaç kişi başvurdu bu kitleden belirsiz.
Marks'a bir fabrika sahibi gelip dert yanıyor:
" Senin dediğin gibi yaptım ama sonunda battım. Ne diyorsun bu işe?" Marks da durur mu yapıştırmış cevabı "Göle maya çalıyorum. " yok yok şaka :))
Marks gülerek: "Sen durumu çok yanlış anlamışsın. Benim soylediklerim ancak tüm toplum tarafından benimsenir ve uygulanırsa çalışır" demiş.
Vdk tek başına böyle bir yol izlerse bir işe yaramayacak. Hatta başka mağduriyetler ortaya çıkacak. -
Bugün ders çalışabilen var mı arkadaşlar ben başlayamadım bi türlü.
-
@onuktekin Marksrettin hoca hikayesi:)
-
@onuktekin VDK nın böyle az kişiden şikayet edip erteleme sebebi sayacağını sanmıyorm
-
@i̇lanbekleyenbiri bu sefer fıkra anlatayım biraz rahatlayalım:
Adamın biri ölmüş ahirette ona iki seçenek sunmuşlar. Ya kapitalist cehennemine gidecek ya da komünist cehenneme. Kapitalist cehennemin kapısında Donald Reagen'ı görünce kapitalist cehennem nasıl diye sorar. Reagan cevap verir: "Burada adamı önce diri diri kızgın yağa atarız, sonra da kör bıçaklarla küçük parçalara ayırırız." adam hemen kacarak önünde uzun bir kuyruğun olduğu komünist cehenneme gider. Kapıda Marks'ı görür ve komünist cehennemin nasıl olduğunu sorar. Marks cevap verir: "Burada adamı önce diri diri kızgın yağa atarız, sonra da kör bıçaklarla küçük parçalara ayırırız." Adam şaşırır ve sorar: " Kapitalist cehennemden bir farkı yok buranın. Neden herkes buraya girmek istiyor?" Mark cevap verir:"Çünkü genellikle yağımız biter, çoğunlukla bıçağımız da yoktur." -
@maesteo ihtimaller hocam zayıf olsa da ihtimallerden biri bu.
-
@onuktekin Yaşasın "Proletarya". Kıssa çok iyiydi.
-
@noturns yaşasın bir gün Stalin fabrikada işcilere verdiği önemi anlatan bir konuşma yapar. Bu sırada işcilerden biri öksürür. Stalin kimin oksürdüğünü ısrarla sorar. Cevap alamayınca askerleri çağırır. Askerler otomatik tüfeklerle işcileri öldürür. Sadece 7 işçi kalmıştır. Stalin: " Kim öksürdü?" diye tekrar sorunca işçilerden biri el kaldırır. İşciye geçmiş olsun der ve yardımcılarından birine döner: "Grip olmuş galiba. Özel aracımla hastahaneye götürün" der. :)) bu da son fıkra olsun
-
@onuktekin Sesli güldüm, ne diyeyim bu stresin arasında gülmeyi bile unutmuşuz hocam, teşekkür ederim tekrar.
-
@noturns Estağfurullah hocam rica ederim. bu ağustos tam cehennem ayı oldu. Yine iyi dayanıyoruz.
-
Yarın bi açıklama olacak sanrım olsa da artik önümüme baksam yaa.@paretowilffredo sizce neden erteleme gibi bi ihtimal ortaya çıktı?
-
Yaa arkadaşlar çok morelim bozuldu. Bu hafta olmazsa ne zamana olcak zaten 14 aydır nu ilanı bekledik. Beklemek çok zor zaten olduğunda yinemukakati aciklanmasi vs yine beklicez. Artık yoruldum
-
Sınav olsun
-
Bence ateş olmayan yerden duman çıkmaz
-
Herkese hayırlı sabahlar. Erkenden açıklama gelse bari.
Beklemek insanı iki kat geriyor.