11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Arkadaşlar bu sınav için kaynak önerileriniz neler forumun başındaki tavsiyeyi okudum nohutcular, zapatalar ,erdal ünsallar başka alternatif kaynaklar yokmu hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz ?
-
@tobıntax aynı soruyu bende merak ediyorum bu kaynaklarm yok alsam mı diye ikileme düştüm .
-
@aroma ben daha önce hiç klasik sınava girmedim fakat bu kitaplar çok ağır onu biliyorum. Sorular genel yerlerden gelıyor denılıyor fakat kitaplar o tarz sorulara göre fazla bemim şahşi düşüncem.
-
Hukuk ici n napıcaz iyice değişti sınav olsaydı belki değişiklik çıkmazdı ama artık çıkar diye düşünüyorum
-
@tobıntax bence her zamanki çalışmanıza devam edin. sadece muhasebeyi vergiyle destekleyen kaynak varsa ( sanırım varmış) onu edinebilirsiniz.
-
@gizo11 kanunun kendisine çalışabilirsiniz. ve meclis içtüzüğüne
-
Vmy tekrar ilana çıkıp yeni başvuruları kabul eder mi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilr mi
-
@umuttukenmez eder kardeş eder hatta senin çakışan başka sınavın varsa ona da gir gel sonra buna girersin nasılsa buna başvuru alınmaya devam ediliyor
-
Hayır anlamıyorum soru soramaz mı kimse burda yanlış anlamayın kimsenin avukatligini yapmıyorum ama basvuru açılır mı diyen herkes elestiriliyor ben de bu soruyu sorcam ama çekiniyorum vdk ya olan sinirinizi açıklama yapılmadan soru soran adama yansitiyorsunuz kontenjan dolsaydi da ayni kağıdı verceksin dolmasa da aynı kağıdı vereceksin şaka gibisiniz ya ( yazdıklarım herkes icin geçerli değil arkadaşlar genelleme için kusura bakmayın)
-
@roadrunner daha önce neden tepki gösterdiğimizi dile getirdik önceki yorumları okuyunuz tekrar tekrar yazmayalım ayrıca neden kabul eder mi diye buraya soruyorsunuz burada kim bilebilir bunu bu soruyu soracağınız tek yer vdk bayramdan sonra arayıp sorun bakalım nasıl bir sonuç çıkacak..
-
Sınav 2-3 ay sonra yapılacaksa 2018 puanlılar da ilana dahil edilmeli
-
@yasaklı kabul edelim ki forumda kimsenin net bir bilgisi olmaz ama fikri olur ve bunu dilerse paylaşır ayrıca haklısınız vdk yı da aramak gerek ama siz de deneyin bnce aramayı en azından burada benim gibi bilgi almaya çalışan insanların iletilerini rahat bırakmış olursunuz.
-
@rootofallevil normalde 2.bir ilan yine 500 kişi 2018 puanı için gelecekti. Eğer 2018 puanına 2.ilan gelmezde bunun yerine boş kalan 600 lük kontejan 2018 puanıyla doldurulursa kabul edilir bulcak mısınız merak ediyorum
İnşallah ikiside olur benim tekrar başvuru alınıp alınmamasıyla derdim yok onuda belirtiyim ama bu olcaksa 2.ilanı tercih ederim ben -
Kaynak ne önerirsiniz?Analiz iktisat nasıl olur?Maliyede savaş yayınları nasıl?
-
@roadrunner benim vdk ya soracak öyle bir sorum yok nitekim ben sınavlar çakısıyor diye ziraat ve sayıştaya başvurmayıp vdk tercih ettim o arama işini size bıraktım ne diyelim umarım 600 kişilik yeni bir alım olur da aç gözünüz doyar haksızlık olsa bile yeter ki sen(siz) katılın da sınava gerisi mühim değil
-
@yasaklı peki öyleyse biz (ben) sorularımız için siz de sikayetiniz için arayın vdk yı ve mümkünse sınavın ertelenmesinde suçu olmayan ve ertelenmesine sebep olmayan insanlarin yaptığı iletileri suçlamayı bırakın çünkü açgözlülük sınavda hakkı olanin emeğine göz dikmektir kimsenin böyle bir amacı yok yani senin sınav hakkını elinden alan yok aksine boş kalan kontenjandan iş sahibi olma niyeti var. Dediğim gibi kimsenin avukatligini yapmıyorum sadece üzücü bir duruma ses çıkardım diyelim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@roadrunner boş kalan kontenjan katılanlar için bir avantajdır neden avantajlarını kaybetsinler onlar da ptt ye sayıştaya bu sınav için girmediler erteleneceğini bilselerdi bir çok insan o sınavlarada katılcaktı fakat vmy tercih ettiler o sınavlardaki hak kaybından bahseden yok o sınavlara vmy için girmeyenleri konuşan yok tek bahsettiğiniz boş kontenjana vmy alım yapsın.
-
Ben vmy istediğim için başvurmadım haliyle adam akıllı çalışıp monografi de çözdüm sınavı kazanma ihtimalim yüksekti üzerine de gidiş dönüş biletimi de almıştım onu iptal ettirdim 150 de zarar ettim yeni kontejan açarlarsa bize biraz haksızlık oluyor gibi durum ortaya çıkıyor çünkü diğerlerine biz de girebilirdik ki sayıştay da kazanan arkadaşlarım olurdu ama yeni başvuru alsalar da çok da umrumda olmaz horozun tavuk yumurta hikayesi işler bende işimi yaparım. ondan gelin elemesi zevkli olur
-
@tobıntax @alpagu @yasaklı haksızlık yok değil kesinlikle var keşke böyle olmasaydı ama sinav hakları saklı olanlar da boş kontenjana yorum yapanlara tersleyici cevapları da hoş değil.Dedigim gibi yazmaya cekiniyorum artk. Neyse bizim için net olan bir durum yok şu an inşallah emeklerinizin karşılığını alır geçersiniz sınavı.
-
@alpagu dostum nerden nasıl çalışıyorsun anlat biraz tecrübelerini taktik ver