11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Arkadaşlar kesin mizanı düzenlerken hesap kod numarasına göre mi yazmak zorundayız ?
-
@tobıntax Hocam yanlışsam bilen arkadaşlar düzeltsin ama hesap kodlarını kullanmak zorunlu değil diye biliyorum ancak bilmek şart yinede.Kod kullanmak zorunlu olmayınca sıralama da istenmez diye düşünüyorum.
-
@tobıntax kodu hiçbir sınavda istemiyorlar ancak yazarsanız + puan olarak döner size
-
Kurum sınav yapacağını unuttu sanrım ses soluk yok..
-
Sınav tarihi belli olmadığı için kendimi verip çalışamıyorum aynı durumda olan arkadaşlar var mı? Tarih belli olunca hemen haftaya sınav var gibi bir açıklama yaparlar diye de korku var ama belirsizlik kafamı karıştırıyor.
-
@elinor-ostrom aynı durumdayım hocam .Belirsizlik belimizi büktü
-
@xxxkara evet kod istenmediğini biliyorum merak ettiğim durum ise kesin mizan da kod sırasına uymalımıyız monografi kitabında sıralı yazılmış tüm hesaplar sınav da sıralı yazmasak olur mu ? İlk kez klasik sıkava gireceğim o yuzden sordum teşekkürler arkadaşlar.
-
@tobıntax yok orda da sırasıyla yazman gerekmez
-
p47 sıralamam 2042 p48 2755 listeye girebilir miyim?
-
@bakalım bence girersiniz. netlerinizi yazabilir misiniz acaba?
-
@bakalım ne listesi ?
-
@bakalım ilan mi geldi?
-
@marsiyal alan huk=20, ikt=25, mal=26 muh=25 gk/gy=64 kpps 2018
-
Duyumu olan var mı arkadaşlar? 2 saatte 1 vdk sayfasını açmaktan ve ümitsizce beklemekten bıktım. Kurumdan haber alabilen varsa lütfen
-
yeni liste açarlar mı acaba
sınava girecek kişi sayısı az çünkü -
@mirmehmet hocam acmayi gectik artık alım iptal olacak diye korkuyorum
-
@mirmehmet Açmazlar.
-
Merhaba arkadaşlar, öncelikle belirtmek isterim bu yazacaklarım kendi çabamla öirenebildiklerimden ibaret ve teyide muhtaçtır o yüzden buna göre değerlendirin lütfen. Kurumda çalışan ve 12 yıldır görev yapan bir üstadın bana ilettiğini size aktarayım. Bakan bey kurumda var olan yönetici kadroyu değiştirmek istiyormuş ancak ekonomi bakanlığı da kendinde olduğu ve malum ekonomik bunalımın ortasında olduğu için bu işlere sıra gelmiyormuş. Ve bazı yöneticileri değiştirmeden çnce onların kadro oluşturmalarını istemiyormuş. Geciken mülakatlar iptal sınavlar denkleminden bakılırsa bu duyumu biraz eşelemek gerek diye düşünüyorum. Benim çevrem ve gücüm ancak bu bilgiye erişebildi. Aramızda bunları teyit ettirecek insanlar da araşrırırlarsa sevinirim.
-
@noturns Benzer şeyler duydum dostum özelden soran bir iki arkadaşa da söyledim bunu ben de.Bir dostumuzun daha benzer sekilde duyumlari vardi bu üçü örtüşüyor. Kuvvetle muhtemel durum bu.
-
@paretowilfredo bundan iptal değil de gecikme sonucunu mu çıkarmalıyız?