2018 DGUY İstatistik - Mühendislik
-
@ist2015 15 tarih ve güncel 13 matematik 2 ingilizce 70 alan
-
@thebutcher teşekkürler
-
@kronikaday, içinde söyledi: 2018 DGUY İstatistik - Mühendislik
@rmazandavulcusu dışkapıda GİB in bilgi işlem binası var. konya yolu ile etlik cdnin kesiştiği yerde. GİB yıllardır bilg müh alıyor ama GUY olarak aldığı için mühendisten düşük maaş aldığından dolayı bir süre çalışan kurumu bırakıyor. Yani burayı devlete girişte basamak olarak kullanıyorlar. GİB artık bu tür personeli elinde tutmak için ya onlara DGUY kadrosu verecek ya da DGUY olarak alacak. zira sınava GUY olarak çalışanlardan da giren oldu.
Uzun zamandır özel firmaya iş yaptıran kurum artık kendi personeli ile işleri yürütmek istiyor. bunun için de iyi şartlarda iyi personel almak istiyor. dolayısı ile mülakatın yazılı kadar kolay geçeceğini sanmıyorum.bilgi için teşekkürler hocam.
sınav kolay mı geldi size ben kolay olduğunu düşünmüyorum. -
@kronikaday teşekkürler cevap için hocam. Burası bilişim alanında kendimizi geliştirebileceğimiz bir yer mi peki? Maaşı yada uzmanlığa geçiş durumları vs herşey diğer DGUY'lar ile aynı mı
-
@kortex hocam aslında kolay değildi ama girmeden önce diğer birkaç kurumun önceki yıllarda yaptığı alan sınavlarına bakmıştım ben, onlara göre çok net kolaydı.
-
@salihys Hocam madem bilginiz var idi daha önce neden yazmadınız ona göre çalışırdık ben btk ya biraz çalışmıştım ama btk çok zor sordu ben de dedim bunlarda aşırı kasar şimdi ama beklediğim gibi gelmedi.Keşke daha önce bilgi verseydiniz çok faydalı olurdu .
-
@rmazandavulcusu Hocam bilişim üzerine alan sınavlarını nereden buluyorsunuz ben sadece avrupa birliğinin bilişim sınavı vardı onu bulabildim. Elinizde mevcut veya url paylaşabilir misiniz en azından bundan sonrakilere kaynağımız olur
-
mühendislik alanında sınava girenlerin hepsi bilg. mühendisi miydi?
aşağıda ki alanlardan giren kaç kişi var acaba? taban puan kaç olur sizce..Elektrik-Elektronik Mühendisliği,
Elektronik Mühendisliği,
Elektronik ve HaberleĢme Mühendisliği,
Enformasyon Sistemleri Mühendisliği,
BiliĢim Sistemleri Mühendisliği. -
@rdvnsrc42 hocam birkaç arkadaşım daha istedi, ilk fırsatta bilgisayarımda tarama yapıp paylaşımda bulunurum inşallah.
-
@rmazandavulcusu valla hocam çok yararlı olur bir daha alım yapılacak deniliyor onu zorlarız belki daha farklı kurumlarda alım yapar bu alanla ilgili çok iyi olur şimdiden teşekkürler .))
-
@rdvnsrc42 valla hocam bu forum sitesini sınavdan sonra keşfettim keşke daha önce bulsaydım da bilgi paylaşsaydık...bide şu anki hatırladıklarımla 65-70 arası doğrum var.ama emin olduklarımdan yanlış çıkarsa hiç bi şekilde 70 alamam.benim merak ettiğim gerçekten kaç kişi bu sınavdan 70 alabilecek çok merak ediyorum. tek ümidim standart sapma uygulaması yapılırsa belki 70 puan falan alabiliriz
-
@rmazandavulcusu hocam ben de fazla bulamadım ama 6-7 sınav bulabildim internetten.
-
Çan eğrisi şart bence. Çünkü zaten başvuru sayısı az. Diğer bölümler alırlar bu puanı ama mühendislik öyle olmuyor pek.
-
@rmazandavulcusu aynen. pek ihtimal vermesemde bişey düşünmeleri lazım. 50 yi doldurabileceklerini sanmıyorum yoksa
-
@salihys Hocam 6 7 olsa da bulduklarınızı paylaşırsanız bizlerle çok iyi olur ben bundan pek ümitli değilim ama seneye bir daha çıkacak diyorlar o zaman işimize yarayabilir .)
-
@salihys Bir de şunu söyleyeyim hocam böyle alım yapan kurumlar illa 50 sayısına ulaşacağız diye uğraşmıyorlar kaç kişi geçti ise o kadar BTK sene ortasında 35 kişi çıktı duyumuma göre 20 25 kişi alabilmiş umarım 50 sayısını doldurmaya çalışıp çan veyahut standart sapma uygularlar yoksa bende pek istedikleri sayıya ulaşabileceklerini sanmıyorum ..
-
@kortex evet bence de sınav böyle bir kadro için kolaydı. bazı sorular şaşırtmacalıydı ama yine de genel olarak kolaydı. çoğunluk yüksek alır diye düşünüyom.
-
@rmazandavulcusu kendin geliştirmen için yeterli ortam var. ama hiç bir kurumda seni geliştirmek için peşinde koşmazlar. Sen işlere dahil olup birşeyler üretmek için çabalaman gerek.
-
@kronikaday teşekkürler.
-
arkadaşlar puanlarınız nasıl?