24 Aralık 2017 Mülakat Sonuçları
-
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi mülakatlar bugün bitti.Bu başlık altında sonuçların açıklanmasını bekleyelim ,tahminlerimizi ve duyumlarımızı belirtelim
-
@bilirmikişi o kadar geç mi tamamlandı mülakatlar. Sonuç açıklanması ne kadar sürüyor, var mıdır bununla ilgili istatistik?
-
duyum değil tahmin en geç 20 temmuz öncesinde açıklanır. Böylece bir ay mülakat sonucu beklenmiş olunur ki bu da normal.
-
@antimülakat Evet 3 haziran sınavı mülakatların bitiminden sonra yaklaşık 50 gün içinde açıklanmış 24 Aralık 2016 da 3 hafta içinde açıklanmış
-
Bakalım aradan bir de seçim geçecek bu hakimlik mülakat sonuçları biraz gecikebilir. Umarım düşündüğümüz kadar kötü olmaz.
-
@paretowilfredo hocam sizin duyumlarınızın methini baya duyduk sizce ne zaman açıklanır bir duyumunuz var mı?
-
@bilirmikişi Malesef malumatım yok dostum ancak henüz bunun için erken bence. Geçirilecek evreler var her alımda olduğu gibi. Eğer sorma imkanı bulursam sorarım, bilgi olduğu takdirde de paylaşırım.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 24 Aralık 2017 Mülakat Sonuçları
@bilirmikişi Malesef malumatım yok dostum ancak henüz bunun için erken bence. Geçirilecek evreler var her alımda olduğu gibi. Eğer sorma imkanı bulursam sorarım, bilgi olduğu takdirde de paylaşırım.
Yeni alımın sayısıyla ilgili de bir malumatınız olur da paylaşırsanız seviniriz ️
-
@paretowilfredo Hocam var mıdır bir duyum ? Genel olarak bu hafta açıklanacağı yönünde söylentiler var
-
@bilirmikişi, içinde söyledi: 24 Aralık 2017 Mülakat Sonuçları
@paretowilfredo Hocam var mıdır bir duyum ? Genel olarak bu hafta açıklanacağı yönünde söylentiler var
@paretowilfredo Kardeşim duyum alırsan haber verir misin