İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
İyi bayramlar tercihiniyap ailesi
-
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar
-
Hayırlı bayramlar forumdaşlar
-
Eti fazla kaçırabilirsiniz ama tatlıya dikkat:)
Herkese mutlu bayramlar -
@shady1 Çok guzel ozetlemissiniz hocam insallah dediginiz gibi olur.Burdaki herkesin bayramini kutluyorum.İyi bayramlar...
-
Bayram güzel şey, aileyle kutlamak ise bir başka güzel. Tercihini Yap ailesi bayramınız mübarek olsun. Allah tekrarlarını ve daha güzel yarınları yaşamayı nasip etsin.
-
Herkese iyi bayramlar diliyorum. Toplu mesaj atanınız az; arayıp soranınız çok olsun
-
Hayırlı bayramlar dostlar
-
iyi bayramlar TY Ailesi
-
Bayramınız mübarek olsun kardeşlerim. Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin.
-
Bu bayram elimi ne bayram temizliğine sürerim ne eti dilimler komşuya dağıtırım. Ayaklarımı uzatıp dinlenicem.
dinlenemedi
-
Hayırlı Bayramlar sevgili dostlar. Özellikle SBF ve İİBF'li kardeşlerim bu zor süreçte bayramda ayrıca duamdasınız. Kurban Bayramı benim için tevekkül ve teslimiyetin bayramıdır. Biraz uyarlarsak bizim mücadelemizde de sabır, tevekkül ve teslimiyet olmadan olmaz. Allah'tan duamız Hz.İbrahim ve Hz.İsmail'in bu duruşundan nasiplenmek olsun; inandığımız uğruna fedakarlıkta bulunduğumuzu unutmayalım. Olumsuz sonuçlar bizi yıldırmasın, buradaki insanların sadece işe girme mücadelesi vermediğini; bu mücadelenin daha güzel bir ülkenin, güzel günlerin inşasında bir aşama olduğuna inandıklarını düşünüyorum. Bu sebeple bu bayram da kulaklarımızı bu süreçten habersiz ama tavsiye verme konusunda geri adım atmayan seslere tıkayalım.
İçten, kalbi tebessümlerimizin sayısı artsın duasıyla.
-
Herkese iyi bayramlar... Mutlu olalım..Her zaman
-
İyi bayramlar arkadaşlar. ️
-
Mübarek bayramınız kutlu olsun....Bir dahaki bayramda böyle işsiz olmam inşallah.
-
Her bayram birbiri ile aynı değildir. Kimi bayramlar çok can sıkıcıdır, kimi bayramlarsa fazlasıyla neşeli. Bu birinci tip bayramlarda bir kere telefonunuzu çaldırmayan akrabalar ne oldu senin Kpss işleri dedi mi ifrit olursun? Bilirsin ki kasten soruyordur, bu yavşak! İkinci bayramlar ise iş güç, evlilik şu bu tamamlanmış Bayramlardir. Rahasindir, bu akbabalar olabildiğince sizinle konuşmamaya özen gösterir. Kafanız çok rahattır. Allah bu bayram olmadıysa bile bir sonraki bayramda bu rahatlığa kavuşmuş insanlardan olmayı sizlere nasip etsin. Bunun için elimizden geleni, elinizden geleni yapacağız, yapacaksınız. Ailenize selamlar, hürmetler dostlar!
-
Değerli kardeşlerim geleneksel forum bayramlaşmamızın bu bayram ki ilk iletisi benden olsun.
Geçmiş mesajlarımıza bakınca "işsiz geçirdiğimiz son bayram olsun" dileğinin ağırlıkta olduğunu ve Allah'ın izniyle birçok arkadaşımız için bunun gerçekleşen bir temenni olduğunu gördüm. O yüzden yine öyle başlayalım : Henüz işi olmayan kardeşlerimizin bu şekilde geçirdiği son bayram olsun ve bir dahaki bayrama daha umutlu ulaşsınlar inşallah.
"Coğrafya kaderdir." demiş büyüklerimiz. Nasıl bir coğrafyada yaşadığımızı biliyoruz ancak kaderimiz üzerinde irade sahibi olduğumuzu da imanımız bize söylüyor. İrademize yön verecek olan tarihsel bilincimizdir. Şair diyor ki :
'Tarih'i tekerrür' diye tarif ediyorlar,
Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?
Yaşadıklarımızdan almamız gereken hisseyi Rabbim bize nasip etsin.Üzülüyoruz, iş imkanlarımız azaldı, hakkımız olan kadrolar hak etmeyenlere sunuldu diye sitem ediyoruz. Haklıyız. Sitemimize bir "uyanış" eşlik etmeli değil mi? Hayat mücadelemizin ilan ve kadro talebinden de öte bâtıla, zalime, zulme, adaletsizliğe, haksızlığa... karşı olduğunun her daim farkında olmalıyız. Uzattım, affınıza sığınırım.
Mücadelemize daha kuvvetli devam edebilmek için bu bayram bir iki gününüzü olsun ailenizle güzel vakit geçirmeye ayırın, kitaplardan birkaç saat uzaklaşın ama aklınız da orda kalmasın. Halinizden anlamayanların sorularına kulak asmamaya çalışın. İnşallah ilan da gelecek, sınavları da geçeceğiz lakin sevdiklerinizle yaşayamadığınız bayram içinizde bir ukde olarak kalmasın. Bu dünya da bizler de gelip geçiciyiz.
Allah-u Teala buyuruyor ki " ... sizden bir şey yapanın emeğini boşa çıkarmam." Şüphesiz Allah emeklerimizin karşılığını verecektir yeter ki istikametimiz sağlam olsun, öncesi ve sonrasıyla O'nun rızasını kazanmak dışında emelimiz olmasın. İnşallah hakkımız olan nasip olacaktır.
Gün olur derdimiz derya görünür gözümüze, o vakit Allah gözümüze, gönlümüze ferahlık nasip etsin. Ne demiş Yunus'umuz :
"Beni bende demem bende değilim
Bir ben vardır bende benden içeri"
İçimizdeki 'biz', 'bir'dir. Birimizin derdi hepimizin derdidir. Derdimizin karşısında sapasağlam durabilmek için Allah kuvvetimizi, birliğimizi artırsın.Gelecek günlerimize daha selim bakabilmek için "Bayramımız bayram olsun." Hayırlı, bereketli, güzel bir bayram geçirmemiz dileğiyle...
-
Herkese İyi Bayramlar Diliyorum Arkadaslar .
Sevdiklerinizden daha değerli degil hicbir sey.
Hep yanınızda iken kiymetini anlamiyosunuz sevdiklerinizin ve memleketinizin.
Ancak uzaklasinca anliyosunuz issizken bile sahip olduklarinizin ne kadar degerli seyler oldugunu.
Elbet atanacaksiniz, isiniz olacak sonra bazi seyleri gözünüzde cok buyuttugunuzu fark edeceksiniz.
Bu bayram biraz farkli bir yazi oldu ne dersiniz
Neyse üzülmeyin arkadaslar, calismaya devam edin iyi bayramlar tekrar
-
Nice ramazanlara kavuşmak nasip olsun hayırlı bayramlar Tercihini Yap ailesi
-
Hoşgeldin 11 aylık sultan az daha geç kalsan maliyeye dönecektim içim karışacaktı . Ne kadar bereketin varsa ; şimdi alayım .