İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
Herkesin bayramı mübarek olsun sayın Ty ailesi . Umarım son işsiz , ilansız , atamasiz bayramınız olur Rabbim hepinizin duasını kabul etsin ️
-
İyi Bayramlar Arkadaşlar
-
Arkadaşlar herkesin kurban bayramını en kalbi duygularım ile tebrik ediyor ve Allah (cc)dan bizi diğer bayramlara da ulaştırmasını niyaz ediyorum hayırlı bayramlar...
-
Herkese sevdikleriyle geçirecekleri iyi bayramlar dileriz. Umarız bir sonraki kurban bayramında kendi kurbanınızı kesecek veya kestirecek kadar maddi gücünüz olur.
-
"Aşk İbrahim'in bıçağı tutan elinde yakışıklıdır"
Herkesin bayramını tebrik ediyorum. Allah sevdiklerimizle daha güzel bayramlar nasip etsin. -
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.Sevdiklerinizle nice mutlu yıllara inşallah.Allaha emanet olun.
-
Tum dostlarin ve ty ailesinin bayramini en icten dileklerimle kutlarim. Kafalari dagitin biraz bugün bayram
-
Birlik,beraberlik içinde,sevgi dolu geçireceğimiz nice güzel bayramlarımız olsun Inşallah..Kurban bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum güzel kardeşlerim
-
Herkese mutlu bayramlar
-
Merhaba dostlar.
En içten dualarım ve dileklerim emek veren ve emeğinin karşılığını bekleyen sizler için. Allah bahtınızı açık etsin ve gelecek bayramınız daha güzel olsun.
Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. -
Bayramınız mübarek olsun TY ailesi. Her şey gönlünüze göre olsun. Bu sene hepimiz atanıp bir sonraki bayramda ortak kurbana gireriz inşallah:)
-
Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlara. Bayramınız mübarek olsun
-
İyi bayramlar dostlar.iyi bayramlar forum yeni şarkılarda,sözlerde görüşmek üzere:) emek veren kardeşlerimin emeklerinin karşılığını aldığı gündür bayram...
-
Sorulan gereksiz sorulardan bayramın tadının kaçtığı bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Kurban Bayramınız mübarek olsun dostlar.
-
İyi bayramlar ... Aileniz ile sevdiklerinizle beraber nice bayramlara kavuşmanız dileği ile
-
İyi bayramlar güzel ailem sevdiklerimizle birlikte huzurlu, sağlıklı, mutlu daha nice bayramlara inşallah. Umut hep içimizde olsun.
-
Bir bayrama daha kavuştuk şükür iyi bayramlar.
-
Hazin bayram...
2020'ye bugüne kadar neler sığdı, kim bilir daha neler var yaşanacak, epey yordu bizi değil mi, nasıl da iyi niyetlerle karşılamıştık, insanoğlunun acziyetini, fena halde gün yüzüne çıkaran günler yaşıyoruz. Hüznü seviyoruz diye cömert davrandı kader, gelecek nesillere; şairin dediği gibi "her şey ben yaşarken oldu, bunu bilsin insanlar" diyebileceğimiz anılar biriktirdik, salgın sebebiyle kendimizi simülatif gerçeklik objeleri gibi hissetmeye başladık, bir çiçeği koklamak basit bir eylem değildi, sanırım daha fazla anladık dolayısıyla mutlu değiliz ancak mutlu olmak için de yaşıyor değildik, bir güven sahasıydı belki beklentimiz, birbirimizden emin olmak... virüs diye bir şey çıktı, aramızdaki -çoğunlukla inkar ettiğimiz- manevi mesafeyi maddiyata döküp acımasızca yüzümüze vurdu. Meğer ne kıymetliymiş dedik çoğu şey için. Evimize tıkıldık, kaldık. Camiye gidemeden Ramazan geçirdik. Bazılarımız ailesinden uzak bayram geçirecek, bu yüzden bayram duama; insanların dünyadaki varlığını sorguladığı ve hayatı yeniden anlamlandırma çabasına girdiği karantina günlerini hayırlı şekilde neticelendirebilmesi dileğimi ekledim. Güzel günler görme umudumuz her zamankinden daha fazla. "Bayramlar bayram ola" değerli forumdaşlar🤲1962 tarihli bir dergide zamanının trafik sorununa çözüm alternatifi olarak tasavvur edilen görseli halimizi bir nebze anlattığı için buraya bırakıyorum.
https://i.imgyukle.com/2020/05/24/yxn8an.jpg -
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar bayram sonrası bol atamalı bol ilanlı bir dönem olur inşallah.
-
İyi bayramlar arkadaşlar, gönlünüzden geçen her dileğin kabul olması dileğiyle..