2018 Dünya Kupası
-
putin sabaha kadar bombalamasa bari hırvatistanı
-
O değilde kupa ağır ağır İngiltere'ye gidiyor gibi. Ben İngiltere final oynayıp kupayı alacak diye düşünüyorum. İngiliz futbolunun marka değerinin düşme eğilimine girdiği şu günlerde illegal futbol otoriteleri düzeni kurmuş olabilir.
-
@davetsiz, içinde söyledi: 2018 Dünya Kupası
Bastan favorim fransa idi. Hâlâ fransa. Evet ilk maçta bekleneni veremedi ama hangi favori takım verdi ki? Ilk maçlar da vasat ölçülü oyun normal. Yine de şu ana kadar oynanan maçlar da en diri takım olarak ben ispanyayı gördüm
Evet evet hâlâ fransa..ilk günkü gibi.
-
Şu Rakitic'in penaltısını bi çözemediler be kardeşim.Adam her zaman son penaltıyı sol köşeye yerden bırakıyor.Danimarka maçı olsun dün olsun.Hatta bizim Türkiye maçında bile soldan auta atmıştı.Serkan Kırıntılı kadar uyanık değil misiniz
-
@aliveli ahh akinfeev ahh. hocam ben de hep onu alırdım..
-
Gol yok izlerken çok sıkıldık. Oysa her iki takımda gol potansiyeli olan topçulardan oluşuyor.
-
@aliveli yav belçika şu forvetteki kazmanın yerine başka adam bulamadı mı ya tam hatırlamıyorum ama hiç şut atamadı sanırım forvet şut atamadan maçı bitirir mi lukunku mudur nedir en büyük eksik buydu bence yine aslında belçika oynadı fransa duran toptan kazandı
-
@yasaklı maçtan çok ümitliydim, ekran karşısına heyacanla geçtim. En az 3-4 gol olur derkene :’( çok zevksiz geçti.
-
@aliveli gol yoktu ama yine çok sıkıcı değildi bence kimi maçlarda 1 gole yatıyordu ya takımlar bunda o olmadı sanki mücadele vardı... ama şu fransa forveti mbabbe mı ne ne pislik çıktı ya dayak yiyecekti son anlarda:)
-
O değilde Lukakunun babası da Gençlerbirliğinde oynuyormuş, Lukaku da maskotluk yapıyormuş. Keşke öyle kalsaydı dedim dünkü maçı izlerken. Gerçekten çok etkisiz bir forvet.
-
@antimülakat hocam dünkü maçta etkisizdi sadece. Yoksa ben belçika nin tüm maçlarını izleyen biri olarak söylüyorum hazard ile beraber belcikayi buraya taşıyan isimdir kendisi
-
Bence turnuvanın en keyifli maçı oynanıyor. Cok keyif alıyorum gerçekten, yarı finale yakışır bir maç oldu. Sizce hangi ülke gelecek Fransa'nın karşısına?
-
@antimülakat Hırvatistan daha istekli oynuyor, bu sefer şeytanın bacağını kıracaklar gibi uzatmalarda da biter bu iş gibi geliyor bakalım bekleyip göreceğiz
-
@sofuoglu benim korkumda şu ki: İngilizler şu an bile masada bu işi bitirecek kurnazlıklara başlamıştır. Kesin Hırvat ve Türk Konsolosları Kraliçe ile yemek yiyordur.
-
@antimülakat İngilizlerin oyunu bitmez hocam :))
-
İngiltere fransa finali de güzel olur
-
Hırvatlar özellikle golden sonra çok istekli ama bu ingilizler çıkar kornerden bir gol bulup finale kalırlar.oyle ballı adamlar. Umarım modricspor tur atlar
-
@fernando-reges, içinde söyledi: 2018 Dünya Kupası
@bad1905 Kapı gibi Hırvatlar var hocam İngiltere'nin balı bir yere kadar gider.Bende Fransa-Hırvat finali bekliyorum
-
Ve Hırvatistan finalde.
Turnuva başlarken açık ara favorimdi.
Futbol önce istemek (hem de çok) sonra yetenektir... -
Vida 40 milyon len