2018 Dünya Kupası
-
@sofuoglu Tsubasa guy çalışıyor gelemedi bu arada az önce Japon kalecinin içine Wakabayashi girdi fena kurtarış yaptı.d
-
Soluksuz izliyorum yeminle uzatmaya giderse ben iptal beyler.
-
@davetsiz, içinde söyledi: 2018 Dünya Kupası
@fernando-reges, içinde söyledi: 2018 Dünya Kupası
Bugün favorilerim Brezilya,Belçika zaten biri geçti diğerinde de sürpriz çıkmayacaktır
Maşallah dediğin bir gece yaşamadı bir favori daha elendi diyebiliriz
Arkadaşlar entry nasıl siliniyor ?
-
Tum forum olarak nazara dogrudan katkimiz oldu herhalde
-
ah japonya
-
Yapma satoshi yapma takomoto yapma nakamuro... yakıştı mı sana toyota :’(
-
Bu japonlar niye gaza geldi ki defansı bomboş bıraktı.Olacak iş değil yazık oldu
-
@gmsmustafa hayır bu olaydan sonra japonlar bizim forumu hayatta bırakmaz
-
Japonyayı kalecisi yaktı.cok kötü 2 gol yedi. Canin Sağ olsun tuşunaysa reis.
Üşüyoruz wakabayashi başkan -
O değil de Ahtapot Pool'un bu dünya kupasını görmediği iyi olmuş.Bütün itibarını kaybederdi
-
Belçika gerçekten beni mutlu ettin! Japonlara bir türlü ısınamadım şu hayatta! O yüzden bu galibiyet beni oldukça mutlu etti
-
@antimülakat Aynı duyguları İngilizlere karşı hissediyorum
-
İngiltere turu penaltılarla atladı bakalım üst tur rakibi de nispeten kolay. Şans onlardan yana.
-
@aliveli aynen hocam çok şanslılar ki bence final brezilya ingiltere olur gibime geliyor
-
Kupayı muhtemelen yine büyük takımlardan birisi kazanacak. Ben Fransayı kupayı almaya yakın görmeye başladım!
-
@bad1905 Kapı gibi Hırvatlar var hocam İngiltere'nin balı bir yere kadar gider.Bende Fransa-Hırvat finali bekliyorum
-
fransa isveç finali olur diyorum ben.
-
@fernando-reges Hırvat konusunda haklısın hocam ki adamlar ingilizlere ters geliyor süpriz bi şampiyonluk bile olabilir..
-
Hırvatlar iyiydi ama son maçta beğenmedim. Şöyle sağlam bir takıma karşı ne yaparlar emin olamadım ama izlediğim kadarıyla Fransa gümbür gümbür.
-
Uruguay'ı da uğurladık bakalım bu gece Belçika- Brezilya maçı ne olacak?